Sanitair boerderij aanbod : Allibert

Taboeret / Kruk Alibert Spirit Chroom

Accessoires > > Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560234372

Accessoires > > Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Allibert Taboeret / Kruk Spirit Chroom De SPIRIT taboeret van Allibert is een handig en praktisch zitaccessoire dat bovendien past bij de andere Spirit badkameraccessoires waardoor eenzelfde stijl wordt aangehouden in de badkamer. Deze taboeret is vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde gelakte metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur. Wat zit er in de verpakking De SPIRIT taboeret Individuele onder buizenframe in plastic verpakt, alle onderdelen tezamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel.  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 37 x 48,5 x 41 cm  Gewicht: 2,7 kg Merk Allibert Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560234372 De voordelen De SPIRIT taboeret van Allibert is een handig en praktisch zitaccessoire dat bovendien past bij de andere Spirit badkameraccessoires waardoor eenzelfde stijl wordt aangehouden in de badkamer. Deze taboeret is vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde gelakte metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur. Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  46.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Taboeret / Kruk Alibert Spirit Chroom


Hangende Handdoekhouder Allibert Spirit Voor Muurbevestiging Met 2 Melkglazenschappen Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560234358

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Allibert Spirit Hangende Handdoekhouder Voor Muurbevestiging Met 2 Melkglazenschappen Chroom De SPIRIT hangende handdoekhouder voor muurbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer. Deze is vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde gelakte metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur. Wat zit er in de verpakking  De hangende Handdoekhouder SPIRIT  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel. De belangrijkste specificaties Afmetingen: 53 x 53 x 25 cm  Gewicht: 3,79 kg Merk Allibert Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560234358 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 2 wit gechromeerde ovale stangen op een mooi gebogen buizenframe met een glazen melk tablet. En heeft daardoor extra opbergruimte bovenaan op de glazen legger. Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Spirit Voor Muurbevestiging Met 2 Melkglazenschappen Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Spirit Met 3 Stangen Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560234341

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Allibert Spirit Staande Handdoekhouder Met 3 Stangen Chroom De SPIRIT staande handdoekhouder van Allibert met drie stangen is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer. Deze handdoekhouder is vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerd metalen ronde buizenframe voor een zeer lange levensduur. Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder SPIRIT  Individuele buizenframes in plastic verpakt Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel. De belangrijkste specificaties Afmetingen: 52 x 90 x 29 cm  Gewicht: 2,8 kg Merk Allibert Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560234341 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buitenframe. Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Spirit Met 3 Stangen Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Spirit Met Linnenmand En 3 Stangen Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560234334

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Allibert Spirit Staande Handdoekhouder Met Linnenmand En 3 Stangen Chroom De SPIRIT staande handdoekhouder van Allibert met drie stangen en een stoffen linnenmand is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken en opbergen van waslinnen in de badkamer. Deze handdoek- en linnenmandhouder is vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerd metalen ronde buizenframe voor een zeer lange levensduur. Wat zit er in de verpakking  De staande Handdoekhouder SPIRIT  Individuele buizenframes in plastic verpakt Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel. De belangrijkste specificaties Afmetingen: 61 x 155 x 32 cm  Gewicht: 3,27 kg  Merk Allibert Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560234334 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buitenframe. Met de handige stoffen linnenmand kan u het wasgoed veilig opbergen. Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte. Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder SPIRIT Individuele buizenframes in plastic verpakt Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel.

  65.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Spirit Met Linnenmand En 3 Stangen Chroom


Badkamer Rek Allibert Ovalys Met 3 Melkglazen Schappen wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291405

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Allibert Ovalys Rek Met 3 Melkglazen Schappen Wit De OVALYS rek om losstaand te plaatsen in de badkamer, wasruimte of achterruimte is de ideale oplossing voor het opbergen van uw badlinnen zoals handdoeken, washandjes of badkameraccesoires in de badkamer. De rek is vervaardigd uit hoogwaardig alumium epoxy wit gelakt metalen buizen voor een gegarandeerde lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking Het staande rek OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 43,5 x 70,5 x 24,5 cm  Gewicht: 5,4 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291405 De voordelen Het rek is vervaardigd van epoxy gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Dit rek heeft maar liefst 3 melkglazen schappen voor een ruime opbergcapaciteit van het badlinnen in de badkamer. Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  69.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Badkamer Rek Allibert Ovalys Met 3 Melkglazen Schappen wit


Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys voor deur Of douchewandbevestiging met 2 stangen en 2 haken chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291375

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Allibert Ovalys Hangende Handdoekhouder Voor Deur Of Douchewandbevestiging Met 2 Stangen En 2 Haken Chroom De OVALYS hangende handdoekhouder voor deur of douchewandbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metalen ovale buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 51 x 76 x 11 cm  Gewicht: 1,56 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291375 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 2 wit chroom ovale stangen op een mooi gebogen buizenframe met 2 haakjes. Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  43.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys voor deur Of douchewandbevestiging met 2 stangen en 2 haken chroom


Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys voor deur of douchewandbevestiging Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291368

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys voor deur of douchewandbevestiging Wit De OVALYS hangende handdoekhouder voor deur of douchewandbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metalen ovale buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 51 x 76 x 11 cm  Gewicht: 1,56 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291368 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 2 wit gelakte ovale stangen op een mooi gebogen buizenframe met 2 haakjes.  Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys voor deur of douchewandbevestiging Wit


Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys Voor Muurbevestiging Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291399

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys Voor Muurbevestiging Chroom De OVALYS hangende handdoekhouder voor muurbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde gelakte metalen ovale buizen voor een zeer lange levensduur. Gegarandeerd.  Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven voor in elkaar te schroeven en pluggen voor bevestiging aan de muur Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 51 x 19 x 25 cm  Gewicht: 1,9 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291399 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 2 wit gechromeerde ovale stangen op een mooi gebogen buizenframe met een glazen melk tablet. En heeft daardoor extra opbergruimte bovenaan op de glazen legger.  Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  35.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys Voor Muurbevestiging Chroom


Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys Voor Muurbevestiging Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291382

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys Voor Muurbevestiging Wit De OVALYS hangende handdoekhouder voor muurbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metalen ovale buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven voor in elkaar te schroeven en pluggen voor bevestiging aan de muur Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 51 x 19 x 25 cm  Gewicht: 1,9 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291382 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 2 wit gelakte ovale stangen op een mooi gebogen buizenframe met een glazen melk tablet. En heeft daardoor extra opbergruimte bovenaan op de glazen legger.  Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  34.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Ovalys Voor Muurbevestiging Wit


Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Draaibare Stangen Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291351

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Draaibare Stangen Chroom De OVALYS staande handdoekhouder van Allibert met drie draaibare stangen is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerd metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 50 x 90 x 28 cm  Gewicht: 4,36 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291351 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst draaibare 3 stangen op een mooie ronde voet. Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Draaibare Stangen Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Draaibare Stangen Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291344

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Draaibare Stangen Wit De OVALYS staande handdoekhouder van Allibert met drie draaibare stangen is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig epoxy wit gelakt metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 50 x 90 x 28 cm  Gewicht: 4,36 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291344 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van aluminium epoxy gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst draaibare 3 stangen op een mooie ronde voet.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  35.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Draaibare Stangen Wit


Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Stangen Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291337

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Stangen Chroom De OVALYS staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 49 x 78 x 29 cm  Gewicht: 2,33 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291337 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen rond buizenframe.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  45.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Stangen Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Stangen wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560291320

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Stangen Chroom De OVALYS staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde metalen ronde buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder OVALYS  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 49 x 78 x 29 cm  Gewicht: 2,33 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560291337 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen rond buizenframe.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  38.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Ovalys Met 3 Stangen wit


Toiletrolhouder Set Allibert Kyriel Alu Epoxy Gelakt Metaal

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560220849

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
  Aanbiedingsprijs: Toiletrolhouder Set Allibert Kyriel Alu Epoxy Gelakt Metaal De toiletrolhouder set KYRIEL van Allibert is vervaardigd uit ¬†uit hoogwaardig alumium epoxy gelakt metaal. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, houder voor voorraad wc-rollen en mat glazen houder met wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens gemakkelijk te verplaatsen voor reiniging.¬† Wat zit er in de verpakking De staande toiletrolhouder set KYRIEL¬† Individuele buizenframes, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos¬† Plastic zakje met vijzen voor in elkaar te vijzen¬† Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 24 x 72 x 31 cm¬† Gewicht: 1,96 kg¬† Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560220849 Accessoire om te plaatsen Papierhouder¬† Voorraad¬† Borstelhouder¬† De voordelen De toiletrolhouder set K'RE is vervaardigd uit een voorgevormde metalen gechrommerde rechthoekige buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, voorraad wc-rollen houder en wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens makkelijk te verplaatsen voor reiniging.¬† Over de producten¬†van Allibert De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkelijk ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires,gemakkelijk onderhoud, hygi√ɬęne duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.¬† Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, etc. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Toiletrolhouder Set Allibert Kyriel Alu Epoxy Gelakt Metaal


Hangende handdoekhouder Allibert Kyriel muurbevestiging Gelakt Metaal

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560220825

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Hangende handdoekhouder Allibert Kyriel muurbevestiging Gelakt Metaal Allibert KYRIEL hangende handdoekhouder voor muurbevestiging met 3 stangen en glazen tablet De KYRIEL hangende handdoekhouder voor muurbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig alumium epoxy gelakt metaal en gechomeerde ronde buizen voor een zeer lange levensduur. Gegarandeerd. Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder KYRIEL Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 55,5 x 35 x 30 cm  Gewicht: 1,73 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560220825 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van alumium epoxy gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 chroom ronde stangen op een mooi gebogen rechthoekig buizenframe met een glazen tablet. En heeft extra opbergruimte onderaan op de legger.  Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  54.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende handdoekhouder Allibert Kyriel muurbevestiging Gelakt Metaal


Staande Handdoekhouder Allibert Kyriel Met 3 Stangen Gelakt Metaal

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560220795

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Kyriel Met 3 Stangen Gelakt Metaal De KYRIEL staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig alumium epoxy gelakt metaal en gechomeerde ronde buizen voor een zeer lange levensduur.  Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder KYRIEL  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen:55,5 x 90 x 35 cm  Gewicht: 2,10 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560220795 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van aluminium epoxy gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 5 chroom stangen op een mooi gebogen rechthoekig buizenframe. En heeft extra opbergruimte onderaan op de legger.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  51.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Kyriel Met 3 Stangen Gelakt Metaal


Staande Handdoekhouder Allibert Kyriel Met 5 Stangen Gelakt Metaal

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560220788

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Kyriel Met 5 Stangen Gelakt Metaal De KYRIEL staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig alumium epoxy gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. gegarandeerd. Houten onderlegger voor opberging van handdoeken Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder KYRIEL  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 56 x 154 x 42 cm  Gewicht: 4,75 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560220788 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van aluminium epoxy gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 5 chroom stangen op een mooi gebogen rechthoekig buizenframe. En heeft extra opbergruimte onderaan op de legger.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  75.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Kyriel Met 5 Stangen Gelakt Metaal


Toiletrolhouder Set Allibert Jump Chroom

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Allibert

Accessoires

EAN nummer 5411747139086

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
  Aanbiedingsprijs: Toiletrolhouder Set Allibert Jump Chroom De toiletrolhouder set JUMP van Allibert is vervaardigd uit voorgevormde metalen gelakte gechromeerde rechthoekige buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder en  houder met wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens gemakkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Wat zit er in de verpakking De staande toiletrolhouder set JUMP  Individuele buizenframes plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 19,5 x 15,5 x 62 cm  Gewicht: 1,86 kg Garantie in jaren 2 EAN Code 5411747139086  Accessoire om te plaatsen Papierhouder  Voorraad Borstelhouder  De voordelen De toiletrolhouder set JUMP is vervaardigd uit een voorgevormde metalen gechromeerde rechthoekige buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, voorraad wc-rollen houder en wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens makkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Over de producten van Allibert De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkeliij ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires,gemakkelijk onderhoud, hygiene duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, etc. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  31.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Toiletrolhouder Set Allibert Jump Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Jump 3 Stangen Chroom / Hout

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 5411747139079

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Jump 3 Stangen Chroom / Hout De JUMP staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde metalen rechthoekige buis voor een zeer lange levensduur. Voldoende ruimte voor opberging van 3 of meer handdoeken. Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder JUMP  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 42 x 20 x 95 cm  Gewicht: 4,56 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 5411747139079 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerde metalen rechthoekige buis voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi frame met houten afwerking. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  61.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Jump 3 Stangen Chroom / Hout


Toiletrolhouder Set Allibert Corfou Hout / Chroom

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560222720

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
  Aanbiedingsprijs: Toiletrolhouder Set Allibert Corfou Hout / Chroom De toiletrolhouder set CORFOU van Allibert is vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerd metaal. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, houder voor voorraad wc-rollen en mat glazen houder met wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens gemakkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Wat zit er in de verpakking De staande toiletrolhouder set CORFOU  Individuele buizenframes, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 18 x 74 x 28 cm  Gewicht: 1,84 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560222720 Accessoire om te plaatsen Papierhouder  Voorraad  Borstelhouder  De voordelen De toiletrolhouder set K'RE is vervaardigd uit een voorgevormde metalen gechromeerde ronde buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, voorraad wc-rollen houder en wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens makkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Over de producten van Allibert De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkelijk ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires,gemakkelijk onderhoud, hygiene duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, etc. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  32.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Toiletrolhouder Set Allibert Corfou Hout / Chroom


Toiletrolhouder Set Allibert Corfou Wit

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560222713

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
  Aanbiedingsprijs: Toiletrolhouder Set Allibert Corfou Wit De toiletrolhouder set CORFOU van Allibert is vervaardigd uit  hoogwaardig wit gelakt metaal . Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, houder voor voorraad wc-rollen en mat glazen houder met wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens gemakkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Wat zit er in de verpakking De staande toiletrolhouder set CORFOU Individuele buizenframes Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 18 x 74 x 28 cm  Gewicht: 1,84 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560222713 Accessoire om te plaatsen Papierhouder Voorraad Borstelhouder  De voordelen De toiletrolhouder set CORFOU is vervaardigd uit een voorgevormde metalen gelakte ronde buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, voorraad wc-rollen houder en wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens makkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Over de producten van Allibert De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkelijk ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires,gemakkelijk onderhoud, hygiene duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, etc. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  32.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Toiletrolhouder Set Allibert Corfou Wit


Hangende Handdoekhouder Allibert Corfou Voor Muurbevestiging Hout / Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560216989

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Hangende Handdoekhouder Allibert Corfou Voor Muurbevestiging Hout / Chroom De CORFOU hangende handdoekhouder voor muurbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer, vervaardigd uit metalen ronde gechromeerde buis met een aflegplateau van hoogwaardig wengé hout voor een zeer lange levensduur. Geeft optimale en voldoende ruimte voor opberging van meerdere handdoeken in de badkamer. Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder CORFOU  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven voor in elkaar te schroeven van buizen en pluggen voor muurbevestiging  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 54,5 x 42,5 x 28 cm  Gewicht: 1,73 kg  Handdoekhouder: frame van buizen en houten leggers zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560216989 De voordelen De CORFOU hangende handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit metalen ronde gechromeerde buis met een aflegplateau van hoogwaardig wengé hout voor een zeer lange levensduur. Geeft optimale en voldoende ruimte voor opberging van meerdere handdoeken en hangt zeer stevig aan de muur.  Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  44.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Corfou Voor Muurbevestiging Hout / Chroom


Hangende Handdoekhouder Allibert Corfou Voor Muurbevestiging Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560216972

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Hangende Handdoekhouder Allibert Corfou Voor Muurbevestiging Wit De CORFOU hangende handdoekhouder voor muurbevestiging van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer, vervaardigd uit hoogwaardige wit gelakt buizenframe met bovenaan een houten aflegplateau voor een stapel handdoeken. Geeft optimale en voldoende ruimte  voor opberging van meerdere handdoeken in de badkamer. Wat zit er in de verpakking De hangende Handdoekhouder CORFOU Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven om in elkaar te schroeven van buizen en pluggen voor muurbevestiging  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 54,5 x 42,5 x 28 cm  Gewicht: 1,73 kg  Handdoekhouder: frame van buizen en houten leggers zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560216972 De voordelen De CORFOU hangende handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardige ronde gelakte buis voor een zeer lange levensduur. Geeft optimale en voldoende ruimte voor opberging van meerdere handdoeken en hangt zeer stevig aan de muur.  Over de producten van Allibert De staande en hangende handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hangende Handdoekhouder Allibert Corfou Voor Muurbevestiging Wit


Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 3 Stangen Hout / Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560216965

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 3 Stangen Hout / Chroom De CORFOU staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerde metalen ronde buis voor een zeer lange levensduur. voldoende ruimte  voor opberging van 3 of meer handdoeken Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder CORFOU  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 50 x 91 x 41,5 cm  Gewicht: 2,75 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560216965 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerde metalen ronde buis voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buizenframe. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  63.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 3 Stangen Hout / Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 3 Stangen Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560216941

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 3 Stangen Wit De CORFOU staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metalen ronde buis voor een zeer lange levensduur. voldoende ruimte  voor opberging van 3 of meer handdoeken Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder CORFOU  Individuele buizenframes in plastic verpakt, alle onderdelen tesamen in een kartonnen doos  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 50 x 91 x 41,5 cm  Gewicht: 2,75 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560216941 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van wit gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buizenframe. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  52.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 3 Stangen Wit


Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 5 Stangen Hout / Chroom

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560208205

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 5 Stangen Hout / Chroom De CORFOU staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metaal voor een zeer lange levensduur met houten onderlegger voor opberging van handdoeken. Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder CORFOU Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 51 x 158,5 x 35,5 cm  Gewicht: 6,4 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560208205 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van chroom metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 5 ronde chroom stangen op een mooi gebogenbuizenframe. En heeft extra opbergruimte onderaan op de houten leggers.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  85.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 5 Stangen Hout / Chroom


Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 5 Stangen Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560201114

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 5 Stangen Wit De CORFOU staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Met houten onderlegger voor opberging van handdoeken. Wat zit er in de verpakking De staande Handdoekhouder CORFOU  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 51 x 158,5 x 35,5 cm  Gewicht: 6,4 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560201114 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van wit gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 5 ronde witte stangen op een mooi gebogen buizenframe. En heeft extra opbergruimte onderaan op de houten leggers.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen? Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  69.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Corfou 5 Stangen Wit


Staande Handdoekhouder Allibert Fidji 3 Stangen Chroom Licht

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560205204

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Fidji 3 Stangen Chroom Licht De FIDJI staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gechromeerd metalen ronde buis voor een zeer lange levensduur. Voldoende ruimte voor opberging van 3 of meer handdoeken. Wat zit er in de verpakking Staande Handdoekhouder HENDAYE Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 47 x 85 x 25,5 cm  Gewicht: 2,00 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560205204 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van chroom metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buizenframe. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  52.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Fidji 3 Stangen Chroom Licht


Staande Handdoekhouder Allibert Fidji 3 Stangen Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560205105

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Fidji 3 Stangen Wit De FIDJI staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig wit gelakt metalen ronde buis voor een zeer lange levensduur. Voldoende ruimte voor opberging van 3 of meer handdoeken. Wat zit er in de verpakking Staande Handdoekhouder FIDJI Individuele buizenframes in plastic verpakt Plastic zakje met schroeven Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 47 x 85 x 25,5 cm  Gewicht: 2,00 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560205105 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van wit gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buizenframe. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  45.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Fidji 3 Stangen Wit


Staande Handdoekhouder Allibert Hendaye 3 Stangen Chroom Licht

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 5411747018176

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Hendaye 3 Stangen Chroom Licht De HENDAYE staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig chroom metalen ronde buis voor een zeer lange levensduur. voldoende ruimte  voor opberging van 3 of meer handdoeken Wat zit er in de verpakking Staande Handdoekhouder HENDAYE  Individuele buizenframes in plastic verpakt  Plastic zakje met schroeven  Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 50,5 x 79 x 28 cm  Gewicht: 2,2 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 5411747018176 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van gechromeerd metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buizenframe. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Hendaye 3 Stangen Chroom Licht


Staande Handdoekhouder Allibert Hendaye 3 Stangen Wit

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires

Handdoek Accessoires

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560138885

Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
  Aanbiedingsprijs: Staande Handdoekhouder Allibert Hendaye 3 Stangen Wit De HENDAYE staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig gelakte metalen witte buis voor een zeer lange levensduur. Voldoende ruimte voor opberging van 3 of meer handdoeken. Wat zit er in de verpakking Staande Handdoekhouder HENDAYE Individuele buizenframes  Plastic zakje met schroeven   Instructie voorzien hoe buizenframe te monteren tot 1 geheel De belangrijkste specificaties Afmetingen: 50,5 x 79 x 28 cm  Gewicht: 2,2 kg  Handdoekhouder: frame van buizen zelf te monteren  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560138885 De voordelen De handdoekhouder is vervaardigd van wit gelakt metaal voor een zeer lange levensduur. Deze handdoekhouder heeft maar liefst 3 stangen op een mooi gebogen buizenframe. Staat zeer stevig.  Over de producten van Allibert De staande handdoekhouders van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties, duurzaamheid, ergonomie, gemakkelijk onderhoud, enz. De staande handdoekhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en vormen. Voor ieders smaak heeft Allibert een mooie handdoekhouder aangepast aan de andere badkameraccessoires in de badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  35.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Staande Handdoekhouder Allibert Hendaye 3 Stangen Wit


Toiletrolhouder Set Allibert Rondy Zwart

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560322239

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
  Aanbiedingsprijs: Toiletrolhouder Set Allibert Rondy Zwart De toiletrolhouder set RONDY van Allibert is vervaardigd uit 2 voorgevormde metalen ronde gematteerde metalen buizen met een zwart matte afwerking. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rolhouder en houder met wc-borstel. Mooi strak en tevens licht maar toch stevig. Voor een modern accent te geven aan uw toiletruimte.  Wat zit er in de verpakking Toiletrolhouder set RONDY  Losse elementen verpakt in plastic zak en kartonnen beschermingsdoos  Montagemoeren voorzien in plastic zakje voor losse elementen in elkaar te schroeven Instructies voorzien in de doos De belangrijkste specificaties Afmetingen: 22 x 77 x 22 cm  Gewicht: 2,4 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560322239 Accessoire om te plaatsen Papierhouder Voorraad Borstelhouder  De voordelen De toiletrolhouder set RONDY van Allibert is vervaardigd uit 2 voorgevormde metalen ronde gematteerde metalen buizen met een zwart matte afwerking. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder en houder met wc-borstel. Mooi strak door zijn mooie ronde voet en lichtgewicht maar toch stevig. Voor een modern accent te geven aan uw toiletruimte.  Over de producten van Allibert De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkelijk ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires, gemakkelijk onderhoud, hygiene duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, etc. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  49.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Toiletrolhouder Set Allibert Rondy Zwart


Toiletrolhouder Set Allibert Easy Wit

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Allibert

Accessoires

EAN nummer 3588560280706

Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
  Aanbiedingsprijs: Toiletrolhouder Set Allibert Easy Wit De toiletrolhouder set EASY van Allibert is vervaardigd uit voorgevormde metalen gelakte witte ronde buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, houder voor voorraad wc-rollen en een houder met wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens gemakkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Wat zit er in de verpakking Toiletrolhouder set Easy Verpakt in plastic zak en kartonnen beschermingsdoos  Instructies voorzien in de doos De belangrijkste specificaties Afmetingen: 23 x 68 x 19 cm  Gewicht: 0,86 kg  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560280706 Accessoire om te plaatsen Papierhouder Voorraad  Borstelhouder  De voordelen De toiletrolhouder set EASY is vervaardigd uit een voorgevormde metalen gelakte witte buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, voorraad wc-rollen houder en wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens makkelijk te verplaatsen voor reiniging.  Over de producten van Allibert De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkeliij ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires,gemakkelijk onderhoud, hygiene duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, etc. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  19.99 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Toiletrolhouder Set Allibert Easy Wit


Wc-Zitting Allibert Kids Wit Soft-Close

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

Toiletbril

Allibert

Toilet

EAN nummer 3588560311721

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Wc-Zitting Allibert Kids Wit Soft-Close De KIDS wc-zitting van Allibert is de praktische en ideale wc-zitting voor jonge gezinnen. De wc-zitting is vervaardigd uit hoogwaardig thermoplastiek waardoor een zeer lange levensduur is gegarandeerd. Deze universele familie wc-zitting met Soft Close mechanisme en afklikbare wc-brilverkleiner past op alle standaard toiletten. Wat zit er in de verpakking - Wc-zitting  - Verpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoos  - Instructies voorzien op achterzijde van de doos  - Inclusief plastic zakje met RVS schroeven en RVS draai(vleugel)moeren  De belangrijkste specificaties - Gewicht: 2 kg  - Universele wc-zitting met wc-brilverkleiner voor peuters  - Garantie in jaren 2 De voordelen De wc-zitting is vervaardigd van thermoplastiek voor een zeer lange levensduur. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbare RVS scharnieren.  Over de producten van Allibert De wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  37.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wc-Zitting Allibert Kids Wit Soft-Close


Wc-Zitting Allibert Fally Taupe Soft-Close

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

Toiletbril

Allibert

Toilet

EAN nummer 3588560310731

Verkrijgbaar in de kleuren : Taupe

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Wc-Zitting Allibert Fally Taupe Soft-Close De FALLY wc-zitting van Allibert is een mooie moderne wc-zitting vervaardigd uit hoogwaardig thermoduur waardoor een zeer lange levensduur is gegarandeerd. Deze universele anti-bacteriele wc-zitting met Soft Close mechanisme en afklikbare RVS scharnieren past op alle standaard toiletten. Wat zit er in de verpakking - Wc-zitting  - Verpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoos  - Instructies voorzien op achterzijde van de doos  - Inclusief plastic zakje met RVS schroeven en witte kunststoffen draai(vleugel)moeren  De belangrijkste specificaties - Gewicht: 2 kg  - Afklikbare RVS scharnieren  - Garantie in jaren 10 De voordelen De wc-zitting is vervaardigd van thermoduur voor een zeer lange levensduur en is anti-bacterieel. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbare RVS scharnieren.  Over de producten van Allibert De wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  45.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wc-Zitting Allibert Fally Taupe Soft-Close


Wc-Zitting Allibert Fally Antraciet Grijs Soft-Close

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

Toiletbril

Allibert

Toilet

EAN nummer 3588560310724

Verkrijgbaar in de kleuren : Antraciet

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Wc-Zitting Allibert Fally Antraciet Grijs Soft-Close De FALLY wc-zitting van Allibert is een mooie moderne wc-zitting vervaardigd uit hoogwaardig thermoduur waardoor een zeer lange levensduur is gegarandeerd. Deze universele anti-bacteriee wc-zitting met Soft Close mechanisme en afklikbare RVS scharnieren past op alle standaard toiletten   Wat zit er in de verpakking - Wc-zitting - Verpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoos  - Instructies voorzien op achterzijde van de doos  - Inclusief plastic zakje met RVS schroeven en witte kunststoffen draai(vleugel)moeren  De belangrijkste specificaties - Gewicht: 2 kg - Garantie in jaren 10 De voordelen De wc-zitting is vervaardigd van thermoduur voor een zeer lange levensduur en is anti-bacterieel. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbare RVS scharnieren.  Over de producten van Allibert De wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  45.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wc-Zitting Allibert Fally Antraciet Grijs Soft-Close


Wc-Zitting Allibert Fally Wit Soft-Close

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

Toiletbril

Allibert

Toilet

EAN nummer 3588560310717

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Wc-Zitting Allibert Fally Wit Soft-Close De FALLY wc-zitting van Allibert is een mooie moderne wc-zitting vervaardigd uit hoogwaardig thermoduur waardoor een zeer lange levensduur is gegarandeerd. Deze universele anti-bacteriele wc-zitting met Soft Close mechanisme en afklikbare RVS scharnieren past op alle standaard toiletten   Wat zit er in de verpakking - Wc-zitting  - Verpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoos  - Instructies voorzien op achterzijde van de doos  - Inclusief plastic zakje met RVS schroeven en witte kunststoffen draai(vleugel)moeren  De belangrijkste specificaties - Gewicht: 2 kg  - Afklikbare RVS scharnieren  - Garantie in jaren 10 De voordelen De wc-zitting is vervaardigd van thermoduur voor een zeer lange levensduur en is anti-bacterieel. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbare RVS scharnieren.  Over de producten van Allibert De wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  45.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wc-Zitting Allibert Fally Wit Soft-Close


Wc-Zitting Allibert Sunshine Wit Soft-Close

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

Toiletbril

Allibert

Toilet

EAN nummer 3588560295519

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Wc-Zitting Allibert Sunshine Wit Soft-Close De SUNSHINE wc-zitting van Allibert met Soft Close sluiting is een mooie moderne wc-zitting met een ergonomische vormgeving vervaardigd uit hoogwaardig geperst hout met een duurzame coating waardoor een zeer lange levensduur is gegarandeerd. Deze universele wc-zitting met zamak gechromeerde scharnieren en metalen schroeven past op alle standaard toiletten.   Wat zit er in de verpakking - Wc-zitting - Verpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoos - Instructies voorzien op achterzijde van de doos  - Inclusief plastic zakje met RVS schroeven en witte kunststoffen draai(vleugel)moeren  De belangrijkste specificaties - Afmetingen: 36,8 x 6,1 x 44 cm  - Gewicht: 4,14 kg  - Universele wc-zitting  - Verchroomde zamak scharnieren  - Metalen bevestigingsschroeven  - Ergnomische vormgeving voor een beter zitcomfort  - Soft Close geruisloze sluitingsmechanisme  - Garantie in jaren 2 De voordelen De wc-zitting is vervaardigd van geperst hout voor een zeer lange levensduur. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbaarheid van de regelplaat. Bovendien zeer snel en makkelijk te installeren met de stevige metalen schroeven. Geruisloze sluiting van het wc-deksel dankzij Soft Close mechanisme.  Over de producten van Allibert De wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  39.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wc-Zitting Allibert Sunshine Wit Soft-Close


Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast

Spiegelkast

Allibert

Badkamerspiegel

EAN nummer 3588560281017

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
  Aanbiedingsprijs: Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit De PIAN'O toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit gemelamineerd wit hout met 3 spiegeldeuren met aan bovenzijde een fluo-verlichting en intern een stopcontact. Met 5 verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast. Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 60 x 60,5 x 18 cm  3 spiegeldeuren  Halogeenverlichting 60W  1 stopcontact 1 schakelaar  Klasse 2 IP 21  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560281017 De voordelen Deze witte gemelamineerde houten toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de 5 verplaatsbare en verwijderbare glazen leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met een fluo-verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  147.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit


Spiegelkast Allibert Kalipso 55X66X13 cm Wit

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast

Spiegelkast

Allibert

Badkamerspiegel

EAN nummer 3588560315699

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
  Aanbiedingsprijs: Spiegelkast Allibert Kalipso 55X66X13 cm Wit De KALIPSO toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 1 spiegeldeur met een verlichting. Met 3 verwijderbare en verplaatsbare leggers in de toiletkast. Wat zit er in de verpakking  Toiletkast uit 1 geheel in een kartonnen doos  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur. Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging.  Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste Specificaties  Afmetingen: 55 x 66 x 12,5 cm  1 pivoterende spiegeldeur  3 verwijderbare en verplaatsbare leggers Uitgerust met 1 schakelaar en verlichting door 1 spaarlamp E 14 (niet meegeleverd).  Klasse 2 IP 21. Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560315699 De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 1 spiegeldeur biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare en verwijderbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  89.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Spiegelkast Allibert Kalipso 55X66X13 cm Wit


Spiegelkast Allibert Aida 38X48X16 Cm Wit

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast

Spiegelkast

Allibert

Badkamerspiegel

EAN nummer 3588560316214

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
  Aanbiedingsprijs: Spiegelkast Allibert Aida 38X48X16 Cm Wit Allibert AIDA Toiletkast / Spiegelkast 38x48x16 cm wit De AIDA toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 1 spiegeldeur. 3 verwijderbare en 2 vaste kunststof leggers in de compartimenten. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien De belangrijkste specificaties Afmetingen: 38 x 48 x 16 cm  1 pivoterende spiegeldeur met vast compartiment  Drie verwijderbare en verplaatsbare leggers 2 vaste schapjes Afsluitbaar met sleutel Garantie in jaren 2 EAN 3588560316214  De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 1 spiegeldeur biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlcihting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  52.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Spiegelkast Allibert Aida 38X48X16 Cm Wit


Spiegelkast Allibert Naty 59X50X16 cm Wit

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast

Spiegelkast

Allibert

Badkamerspiegel

EAN nummer 3588560311028

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
  Aanbiedingsprijs: Spiegelkast Allibert Naty 59X50X16 cm Wit De NATY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 2 spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact en 1 centrale vaste spiegel. 1 vaste kunststof legger in ieder compartiment. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur  Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  Garantie in jaren 2 EAN 3588560311028  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 59 x 50 x 15,5 cm  2 spiegeldeuren en 1 centrale spiegel  1 stopcontact - 1 schakelaar  Klasse 2 IP21 - inst. Vol 3  De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 2 spiegeldeuren en 1 centrale spiegel biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlcihting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  59.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Spiegelkast Allibert Naty 59X50X16 cm Wit


Spiegelkast Allibert Kaly 59X49X16 cm Wit

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast

Spiegelkast

Allibert

Badkamerspiegel

EAN nummer 3588560311233

Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
  Aanbiedingsprijs: Spiegelkast Allibert Kaly 59X49X16 cm Wit De KALY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 3 spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact. 2 uitneembare kunststof leggers in ieder compartiment. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel in een kartonnen doos  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur  Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging. Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 59 x 49 x 15,5 cm  3 pivoterende spiegeldeuren  1 stopcontact en 1 verlichtingsschakelaar  Klasse 2 IP21 - installatie volume 3  Polystyreen kunststof  Garantie in jaren 2 EAN 3588560311233  De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlcihting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  75.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Spiegelkast Allibert Kaly 59X49X16 cm Wit


Wc-Zitting Allibert Baccara² in 9 verschillende kleuren

Toilet > Toiletbril > Toiletbril

Toiletbril

Allibert

Toilet

EAN nummer 8719304122937

Toilet > Toiletbril > Toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Wc-Zitting Allibert Baccara² in 9 verschillende kleuren De wc-zitting is vervaardigd van geperst hout voor een zeer lange levensduur en is anti-bacterieel. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbaarheid van de regelplaat. Bovendien zeer snel en makkelijk te installeren door de snelmontagemoeren.  Wat zit er in de verpakking Wc-zitting  Verpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoos  Instructies voorzien op achterzijde van de doos  Inclusief plastic zakje met RVS schroeven en draai(vleugel)moeren  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 36,7 x 5,1 x 48 cm  Gewicht: 3,07 kg  Regelplaat Easy System: afklikbaar voor gemakkelijk schoonmaken  Regelplaat met ruime afstelmogelijkheid  Antibacterieel Universele wc-zitting  Snelmontagemoer  Garantie in jaren 2 EAN Code 5411747138065 Over de producten van Allibert De wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  0.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wc-Zitting Allibert Baccara² in 9 verschillende kleuren


Hoekbad Allibert Diva 160x90 cm Asymmetrisch Rechts

Bad > Hoekbad > Hoekbad

Hoekbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307465

Bad > Hoekbad > Hoekbad
  Aanbiedingsprijs: Hoekbad Allibert Diva 160x90 cm Asymmetrisch Rechts Met de Hoekbad Allibert Diva 160x90 cm Asymmetrisch Rechts geeft u uw badkamer de finishing touch. Met zijn asymmetrische vorm geeft hij uw badkamer een unieke look. Het bad is 160 cm lang en op zijn breedst is hij 90 cm. Bad is 40 cm diep. Het Asymmetrische hoekbad is gemaakt van acryl. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt, pori√ęnvrij en heeft een glad oppervlak. Als voordeel heeft acryl dat vuil en bacteri√ęn zich nauwelijks hechten. Acryl is een kleurvast materiaal, wordt in verschillende vormen gegoten en houdt het water langer warm. Er is een los badpaneel van Allibert¬†optioneel beschikbaar zie keuzehulp hieronder u kunt er ook voor kiezen om het bad in te bouwen. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte. - Lengte: 160 cm - Breedte: 90 cm - Diepte: 40 cm - Materiaal: Acryl - Vorm: Asymmetrisch - Ook verkrijgbaar in Links - Badpoten worden meegeleverd

  195.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hoekbad Allibert Diva 160x90 cm Asymmetrisch Rechts


Hoekbad Allibert Elba Duo rechts 160x100 cm

Bad > Hoekbad > Hoekbad

Hoekbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980956992

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom-chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Hoekbad > Hoekbad
  Aanbiedingsprijs: Hoekbad Allibert Elba Duo rechts 160x100 cm  Met de Hoekbad Allibert Elba Duo rechts 160x100 cm is uw badkamer helemaal compleet. Het bad wordt geleverd met pootjes waarmee u de hoogte van het bad kunt bepalen. Dit bad is 160 cm lang en heeft een breedte van 100 cm de diepte van dit bad is 40 cm. 155-225 Liter. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  303.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hoekbad Allibert Elba Duo rechts 160x100 cm


Hoekbad Allibert Ladvia 175x110 Asymmetrisch Rechts

Bad > Hoekbad > Hoekbad

Hoekbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980695921

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom-chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Hoekbad > Hoekbad
  Aanbiedingsprijs: Hoekbad Allibert Ladvia 175x110 Asymmetrisch Rechts Het Hoekbad Allibert Ladvia 175x110 Asymmetrisch Rechts is echt een pareltje in uw badkamer. Met de standaard meegeleverde pootjes kunt u de hoogte van het bad bepalen en biedt meer stabiliteit. De lengte van het bad is 175 cm en de breedte 110 cm ook is het bad 44 cm diep. Met een ge√Įntegreerd hoofdstuk is dit bad helemaal compleet. 130-200 liter. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  384.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Hoekbad Allibert Ladvia 175x110 Asymmetrisch Rechts


Ligbad Allibert Spacy 170x90 cm Rechts Asymmetrisch

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307670

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Spacy 170x90 cm Rechts Asymmetrisch  Het Ligbad Allibert Spacy 170x90 cm Asymmetrisch geeft uw badkamer een unieke look met soepele en dynamische lijnen. De badpoten worden meegeleverd. De afmetingen van dit bad zijn Lengte 170 cm, de breedte is 90 cm en de diepte is 44 cm de hoogte is 55 cm. Het volume van dit bad is 145-215 liter. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  309.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Spacy 170x90 cm Rechts Asymmetrisch


Ligbad Allibert Carina 170x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980715506

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Carina 170x75 cm  Met dit prachtige ligbad geeft u uw badkamer echt de finishing touch. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 175 cm de Breedte: 75 cm de Hoogte 57 cm en de Diepte 54 cm. Het Ligbad Allibert Carina 170x75 cm wordt standaard geleverd met pootjes. Het volume van dit ligbad is 170-240 liter. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  286.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Carina 170x75 cm


Ligbad Allibert Diva 160x70 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307427

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Diva 160x70 cm Het Ligbad Allibert Diva 160x70 cm geeft uw badkamer een stijlvolle look. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 160 cm de Breedte: 70 cm en de Diepte 40 cm. De volume is 80-150 liter. U kunt even helemaal tot rust komen in dit prachtige ligbad. De badpoten worden meegeleverd. Let op dit bad wordt zonder afvoer geleverd. Die kunt u onderaan extra bij bestellen. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte. Specificaties Ligbad Allibert Diva 160x70 cm: - Lengte: 160 cm - Breedte: 70 cm - Diepte 40 cm - Volume is 80-150 liter - Inclusief badpoten - Type Rechthoekig bad - Inhoud 150 L - Gewicht 12 kg - Materiaal Acryl - Kleur Wit - Diameter afvoer 52mm - Garantie 5 Jaar - Zonder hoofdsteun - Overloopgat - Antislip

  149.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Diva 160x70 cm


Ligbad Allibert Essina 170x70 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980910390

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Essina 170x70 cm Met het Ligbad Allibert Essina 170x70 cm geeft u uw badkamer een stijlvolle uitstraling. Door zijn vorm zit u heel comfortabel en komt u helemaal tot rust. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 170 cm de Breedte: 70 cm de Hoogte: 53.5 cm en de Diepte is 35 cm. Het volume van dit bad is 105- 175 Liter. ABS afgewerkt. De badpoten worden meegeleverd. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  279.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Essina 170x70 cm


Ligbad Allibert Flavis 140x70x58.5 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980485201

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Flavis 140x70x58.5 cm Met dit ligbad van Allibert geeft u uw badkamer de finishing touch. U kunt helemaal tot rust komen in dit bad. Met zijn compacte vorm past hij gemakkelijk in elke badkamer. De afmetingen van dit bad zijn Lengte 140 cm de Breedte 70 cm de Hoogte 58.5 cm en de Diepte 42 cm. Het volume is 80-150 liter. Dit bad wordt standaard geleverd met pootjes. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte. Specificaties van de Allibert Flavis ligbad: - Compact - Lengte: 140 cm - Breedte: 70 cm - Hoogte: 58.5 cm - Diepte: 42 cm - Volume is 80-150 liter - Standaard geleverd met pootjes - Exclusief badafvoer (optioneel)

  206.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Flavis 140x70x58.5 cm


Ligbad Allibert Inoa 170x80 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980972763

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Inoa 170x80 cm Het Ligbad Allibert Inoa 170x80 cm geeft uw badkamer een stijlvolle look. Als u een comfortabel bad zoekt is Inoa de ideale keuze met een dubbele rugsteun kunt u zich helemaal relaxen. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 170 cm de Breedte: 80 cm de Hoogte: 53 cm en de Diepte is 42 cm. Ook is dit bad een duobad. Dit bad word standaard geleverd met pootjes. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  291.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Inoa 170x80 cm


Ligbad Allibert Inoa 180x80 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980972770

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Inoa 180x80 cm Het¬†Ligbad Allibert Inoa 180x80 cm geeft uw badkamer een stijlvolle look. Als u een comfortabel bad zoekt, is de Inoa een ideale keuze omdat het is voorzien van een dubbele rugsteun. U kunt zich helemaal relaxen omdat dit bad een duobad is. U kunt er lekker met zijn twee√ęn inzitten. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 180 cm de Breedte: 80 cm de Hoogte: 53 cm en de Diepte is 42 cm. Het bad wordt standaard geleverd met pootje. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  329.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Inoa 180x80 cm


Ligbad Allibert Jacana 160x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980909660

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Jacana 160x75 cm Met Ligbad Allibert Jacana 160x75 cm kunt u zich even helemaal ontspannen. Hij is namelijk voorzien van een ge√Įntergreerd hoofdstuk en armsteunen. Het bad is helemaal gedesigned zodat u zich helemaal kunt ontspannen. De afmetingen van dit bad zijn de Lengte: 160 cm de Breedte: 75 cm de Hoogte: 52 cm en de Diepte 38.5 cm. Het volume van dit bad is 65-135 liter.¬† Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  195.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Jacana 160x75 cm


Ligbad Allibert Jacana 170x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980909677

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Jacana 170x75 cm Ligbad Allibert Jacana 170x75 cm is helemaal gemaakt zodat u kunt ontspannen met een ingewerkt hoofdsteun en ingewerkte armsteunen kunt u zich lekker ontspannen. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 170 cm de Breedte 75 cm de Hoogte 52 cm en de Diepte: 38.5 cm. Het Ligbad Allibert Jacana 170x75 cm wordt standaard geleverd met pootjes. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  195.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Jacana 170x75 cm


Ligbad Allibert Kando 170x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980912295

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Kando 170x75 cm Het Ligbad Allibert Kando 170x75 cm geeft uw badkamer een moderne uitstraling. Het bad is voorzien van een dubbele rugleuning waardoor hij erg comfortabel is zelfs als u met zijn twee√ęn in bad gaat. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 170 cm de Breedte 75 cm de Hoogte 51 cm en de Diepte is 40 cm.¬† Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  243.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Kando 170x75 cm


Ligbad Allibert Lodge 180x80 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307274

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Lodge 180x80 cm Het Ligbad Allibert Lodge 180x80 cm is voor 2 ruim met een hoofdsteun, armsteunen en een dubbele rugsteun waardoor hij erg comfortabel is en blijft. Ook kunt u helemaal ontspannen in dit bad. Ook is het bad ABS-versterkt. De afmetingen van dit bad zijn Lengte 180 cm de Breedte 80 cm de Hoogte is 56-58 cm en de Diepte 44 cm. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte. Specificaties - Hoofdsteun - Armsteunen - Dubbele rugsteun - ABS-versterkt - Lengte: 180 cm - Breedte: 80 cm - Hoogte: 56-58 cm - Diepte: 44 cm - Zonder beugels geleverd - Inclusief badpoten

  420.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Lodge 180x80 cm


Ligbad Allibert lodge 175x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307243

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert lodge 175x75 cm Het Ligbad Allibert lodge 175x75 cm is het perfecte bad als u even wilt ontspannen met een rugleuning een hoofdsteun en armsteunen kan u helemaal tot rust komen in het bad. Het bad wordt standaard geleverd met pootjes. De afmetingen van het bad zijn Lengte 175cm Breedte 75 cm de Hoogte 53.5-57 cm en de Diepte 44 cm. Het volume van dit bad is 155-225 liter. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  396.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert lodge 175x75 cm


Ligbad Allibert Lodge Douchezone 175x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307250

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Lodge Douchezone 175x75 cm Met het¬†Ligbad Allibert Lodge Douchezone 175x75 cm kunt u helemaal ontspannen. Met ge√Įntergreerd hoofd- en armsteunen kan u helemaal ontspannen en met de douchezone kunt u ook lekker douchen in het bad. De afmetingen van het bad zijn Lengte 175 cm de Breedte 75 cm de Hoogte 53,5-55,5 cm en de Diepte 44 cm. Dit bad wordt standaard geleverd met pootjes. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  408.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Lodge Douchezone 175x75 cm


Ligbad Allibert Puretex Spacy 170x70 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307298

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Puretex Spacy 170x70 cm Het Ligbad Allibert Puretex Spacy 170x70 cm geeft een hedendaags en moderne look aan uw badkamer. Met een enkele rugsteun kunt u zich helemaal ontspannen en dankzij zijn optimale afmetingen past hij perfect in elke badkamer. Het bad is ABS-versterkt. De afmetingen zijn Lengte: 170 cm de Breedte 70 cm en de Hoogte 54-57 cm de Diepte 44 cm. Het bad wordt standaard geleverd met pootjes Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  297.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Puretex Spacy 170x70 cm


Ligbad Allibert Spacy 180x80 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3588560307625

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Spacy 180x80 cm Met het¬†Ligbad Allibert Spacy 180x80 cm geeft u uw badkamer een stijlvolle look. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 180 cm de Breedte: 80 cm de Hoogte: 58-60 cm en de Diepte: 44 cm. Met een dubbele rugsteun is dit bad ideaal voor z'n twee√ęn en verliest dit bad zijn comfort niet. Het bad is ABS-versterkt en wordt standaard geleverd met pootjes. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  360.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Spacy 180x80 cm


Ligbad Allibert Square 170x75 cm

Bad > Ligbad > Ligbad

Ligbad

Allibert

Bad

EAN nummer 3453980912042

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Bad > Ligbad > Ligbad
  Aanbiedingsprijs: Ligbad Allibert Square 170x75 cm Het¬†Ligbad Allibert Square 170x75 cm geeft een stijlvolle look aan uw badkamer. Met een dubbele rugsteun en dubbele hoofdsteun is dit bad ideaal voor z'n twee√ęn en is hij ook erg comfortabel. Dit bad wordt standaard geleverd met pootjes waarmee u zelf de hoogte van het bad kan bepalen. De afmetingen van dit bad zijn Lengte: 170 cm de Breedte: 75 cm de Hoogte: 50-52 cm en de Diepte: 40 cm Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  243.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Ligbad Allibert Square 170x75 cm


Douchebak Allibert Cockato 80x80 cm

Douche > Douchebak > Douchebak

Douchebak

Allibert

Douche

EAN nummer 3453980916910

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Douche > Douchebak > Douchebak
  Aanbiedingsprijs: Douchebak Allibert Cockato 80x80 cm Met de Douchebak Allibert Cockato 80x80 cm geeft u uw douche de finishing touch. De douchebak wordt standaard geleverd met pootjes. De afmetingen zijn Lengte: 90 cm de Breedte: 90 cm en de Dikte: 3 mm. De diameter van de afvoer is 9 cm. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  130.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Douchebak Allibert Cockato 80x80 cm


Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit

Douche > Douchebak > Douchebak

Douchebak

Allibert

Douche

EAN nummer 3453980915364

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Douche > Douchebak > Douchebak
  Aanbiedingsprijs: Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit Met de Douchebak Allibert Kalista 80x80 cm heeft een stijlvolle look. De moderne douchebak is gemaakt van bioplax en wordt versterkt met ABS. ABS is uiterst gemakkelijk te onderhouden. De douchebak kan volledig worden ingebouwd of als opbouw worden gebruikt. Als u er voor kiest hem te gebruiken als opbouw model, dient u de meegeleverde standaard pootjes te gebruiken van van 8.5 cm. Specificaties van de Allibert Kalista douchebak: - Materiaal: Bioplax - Kleur: wit - Breedte: 80cm - Diepte: 80cm - Hoogte: 3cm - Gewicht: 6 kg - Diameter afvoer: 90mm - Vlonder is niet inbegrepen - Exclusief afvoer garnituur Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  145.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit


Douchebak Allibert Kalista 80x80x15 cm

Douche > Douchebak > Douchebak

Douchebak

Allibert

Douche

EAN nummer 3453980915449

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Douche > Douchebak > Douchebak
  Aanbiedingsprijs: Douchebak Allibert Kalista 80x80x15 cm De Douchebak Allibert Kalista 80x80x15 cm geeft uw douche de finishing touch. De Installatie van de douchebak is opbouw door de standaard meegeleverde verstelbare pootjes van 10 cm. De afmetingen van de douchebak zijn Lengte: 80 cm de Breedte 80 cm en de Hoogte 15 cm. De douchebak is gemaakt van bioplax wat heel ecologisch is. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

  210.00 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Douchebak Allibert Kalista 80x80x15 cm