Sanitair boerderij aanbod : Coba

Coba Pastalijm DTA215 16 KG

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Tegellijm

Tegels

Coba

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304129493

SKU nummer JWFCOBDTA215

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Tegellijm
  Aanbiedingsprijs: Coba Pastalijm DTA215 16 KG Coba pastalijm DTA215 is een fabrieksmatige vervaardigde pastalijm op basis van kunststofbindmiddelen en diverse hulp- en vulstoffen.  Coba pastalijm DTA215 is geschikt voor het binnenshuis verlijmen van kleine tot middelgrote wandtegels op alle gebruikelijke ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten, bouw- en isolatieplaten en bestaand tegelwerk. Coba pastalijm DTA215 is speciaal geschikt voor het projectmatig verlijmen van wandtegels in vochtige ruimtes zoals badkamers en douches. Coba pastalijm DTA215 is niet geschikt voor vloertegelwerk en onderwatertoepassingen zoals zwembassins. Specificaties: - Hoog visceuze pasta - Kleur: beige - Reukarm - Alleen voor binnen gebruik - Elastisch - 16 kg per emmer

  34.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Coba Pastalijm DTA215 16 KG


Voorstrijk Coba Dpm800 Zuigende Ondergronden 1 Liter

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Voorstrijk

Tegels

Coba

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304071839

SKU nummer JWFCOBDPM800

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Voorstrijk
  Aanbiedingsprijs: Coba Voorstrijk Dpm800 Zuigende Ondergronden 1 Liter Coba voorstrijkmiddel DPM800 is geschikt voor het binnens- en buitenshuis voorstrijken van alle zuigende ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cement- en anhydrietvloeren, evenals cement- en gips gebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten en watervast multiplex. Coba voorstrijkmiddel DPM800 vermindert de zuiging en optimaliseert de hechting. Coba voorstrijkmiddel DPM800 is gebruiksklaar en oplosmiddelvrij. Niet geschikt voor gebruik op niet-zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk. Gebruik hiervoor Coba voorstrijkmiddel DPM810. Voorbereiding ondergrond De ondergrond moet schoon, droog, draagkrachtig, scheurvrij, stabiel en ontdaan zijn van alle stoffen die de hechting nadelig kunnen beïnvloeden. Verwerking Coba voorstrijkmiddel DPM800 voor gebruik schudden en verwerken met kwast, (vacht)roller of airless-spuit. Altijd dun en gelijkmatig aanbrengen. Droogtijd: 1 - 2 uur, mede afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse. Zet bij twijfel altijd een proefstuk op om te zien of het product voldoet aan de gestelde eisen. U kunt ook contact opnemen met onze afdeling technische adviezen. Het verbruik is afhankelijk van de toepassing ca. 100 - 150 ml/m2. De droogtijd van de primer bedraagt ca. 1- 2 uur mede afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse.

  12.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Voorstrijk Coba Dpm800 Zuigende Ondergronden 1 Liter


Coba Tegel Poederlijm CTA100 Grijs 25 Kg

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Tegellijm

Tegels

Coba

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304071402

SKU nummer JWFCOBCTA100

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Tegellijm
  Aanbiedingsprijs: Coba Tegel Poederlijm CTA100 Grijs 25 Kg Coba stofarme tegellijm CTA100 is geschikt voor het binnenshuis verlijmen van vloertegels op vormvaste ondergronden, zoals zand-cementvloeren. Coba stofarme poederlijm CTA100 is geschikt voor vloerverwarming en heeft een goed vullend vermogen. Toepasbaar in droge en natte ruimten. Coba stofarme poederlijm CTA100 is niet geschikt voor buiten- en onderwatertoepassingen, zoals zwembadbassins. Coba stofarme poederlijm CTA100 is niet geschikt voor glasmozaïek en licht gekleurd natuursteen. Gebruik hiervoor Coba stofarme poederlijm CTA160. Gebruiksaanwijzing Voorbereiding ondergrond De ondergrond moet schoon, droog, draagkrachtig, scheurvrij, stabiel en ontdaan zijn van alle stoffen die de hechting nadelig kunnen beïnvloeden. Sterk zuigende ondergronden altijd voorstrijken met Coba voorstrijkmiddel DPM800. Gladde en niet-zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk, altijd ontvetten met Coba tegelreiniger ASP990 en voorstrijken met Coba voorstrijkmiddel DPM810. Verwerking Voeg 25 kg Coba poederlijm CTA100 toe aan ca. 7 liter schoon leidingwater. Gebruik een schone en droge speciekuip. Meng minstens 1 minuut met een mortelmixer tot een homogene, klontvrije massa is verkregen. Meng na enkele minuten nogmaals. De tegellijm is dan klaar voor gebruik. Breng Coba poederlijm CTA100 op met een geschikte lijmkam. Kies een vertanding die zorgt voor een contactoppervlak van minstens 80% tussen de achterzijde van de tegel en de lijm. In geval van zwaarbelast (vloer)tegelwerk, toepassing van dunne tegels of grootformaat porcellanato tegels (> 40x40cm) is een contactoppervlak van 100% vereist. De tegels dienen in dit geval met de 'buttering/floating-methode' op de ondergrond te worden verlijmd. Druk de tegels met een schuivende beweging in de lijm voor een optimale aanvangshechting. Voorkom overschrijding van de open tijd. Zet bij twijfel altijd een proefstuk op of neem contact op met onze afdeling technische adviezen. Verwerk aangemaakte lijm binnen 120 minuten. Verwerkingstemperatuur: tussen 5ºC en 25ºC. Reinig gereedschap direct na gebruik met (warm) water Specificaties Coba Tegel Poederlijm CTA100 Grijs 25 Kg: - Voor het verlijmen van wand- en vloertegels - Binnentoepassingen op vormvaste ondergronden - Geschikt voor vloerverwarming - Goed vullend vermogen - Goede verwerkingseigenschappen - Kleur Grijs - Poeder vorm - Verwerkingstijd minimaal 2 uur na het aanmaken - Voegbaar na 24 uur - Beloopbaar na 24 uur - Verwerking temparatuur tussen de 5 en 25 graden

  25.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Coba Tegel Poederlijm CTA100 Grijs 25 Kg


Coba ASP900 Afdichtcoating, speciaal voor het afdichten van hoekaansluitingen 7kg

Tegels > Tegel toebehoren > Waterdicht maken

Tegel toebehoren

Coba

Tegels

EAN nummer 8719304071211

SKU nummer JWFCOBASP900

Tegels > Tegel toebehoren > Waterdicht maken
  Aanbiedingsprijs: Coba ASP900 Afdichtcoating, speciaal voor het afdichten van hoekaansluitingen 7kg Speciale productkenmerken: - Voor natte ruimten - Blijvend elastisch - Eenvoudig verwerkbaar Toepassingen: -Beton -Kalkzandsteen -Cement- en gipsgebonden pleisterwerk -Cellenbeton -Gipsblokken -Gipskarton- en gipsvezelplaten -Watervast multiplex Geschikt voor horizontale en verticale hoekaansluitingen. LET OP: Het is niet geschikt voor buitenshuis en permanente natte plekken zoals een zwembad. Ondergrond, De ondergrond moet droog, schoon, stabiel en draagkrachtig zijn. Indien de ondergrond sterk absobeert, moet het voorbehandeld worden met Coba voorstrijk DPM800. Verwerking, Breng de afdichtcoating aan met een blokkwast en zorg dat het egaal en dekkend is. Plaats vervolgens het kimband in de nog natte coating. Dek het kimband voor een tweede keer met de afdichtcoating. Uiteraard weer goed dekkend. De droogtijd is minimaal 12 uur. Verbruik, 200 - 300 gram per m2.

  49.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Coba ASP900 Afdichtcoating, speciaal voor het afdichten van hoekaansluitingen 7kg


Coba DPM810 voorstrijkmiddel voor tegel over tegel a 5 kg

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Voorstrijk

Tegels

Coba

Sanitair-producten

EAN nummer 8718144030372

SKU nummer JWFCOBDPM8105

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Voorstrijk
  Aanbiedingsprijs: Coba DPM810 voorstrijkmiddel voor tegel over tegel a 5 kg Coba DPM810 voorstrijkmiddel tegel over tegel is geschikt voor niet-zuigende ondergronden, zoals gevlinderd beton, bestaand tegelwerk, betonemaille, oude (vastzittende) verf- en coatinglagen, siergrind, oude lijmlagen en linoleum. Coba DPM810 is bij uitstek geschikt als hechtlaag voor het aanbrengen van Coba tegellijmen en egalisatiemortels. Coba DPM810 heeft een groot hechtvermogen en kan spatvrij aangebracht worden. Coba DPM810 is sneldrogend en filmvorming treedt op vanaf 0┬║C. Coba DPM810 is APEO en emissievrij (EMICODE EC1). Coba DPM810 verbetert het standvermogen bij wandtegelwerk.

  34.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Coba DPM810 voorstrijkmiddel voor tegel over tegel a 5 kg


Coba ASP920 Afdicht Kimset 12M1 Coat 4Kg

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Waterdicht maken

Tegels

Coba

Sanitair-producten

EAN nummer 8718144030143

SKU nummer JWFCOBASP920

Sanitair-producten > Tegels > Tegel toebehoren > Waterdicht maken