Sanitair boerderij aanbod : Luca

Fonteintafel Solid Surface Luca Vierkant met Schap 32,5x32,5x25 cm Mat Wit

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset

Wastafels

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304260806

SKU nummer LUCLUVA1321

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset
  Aanbiedingsprijs: Solid Surface Fonteintafel Vierkant met Schap 32,5x32,5x25 cm Mat Wit Prachtige fontein en wastafel in een! Doormiddel van een ruimte aan de onderkant kan u al u spullen kwijt, ideaal voor in de kleine toilet ruimte. Door de strakke vormgeving en mat witte kleur een opvallend en elegant stuk in uw toilet. Met het formaat van 32.5 x 32.5 cm heeft u genoeg ruimte om uw handen te wassen. De fonteintafel is gemaakt van Solid Surface. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen pori├źn en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. Perfect om de hygi├źne te behouden in jouw design badkamer of toilet. De set wordt exclusief sifon, kraan en afvoerplug geleverd. Specificaties Solid Surface Fonteintafel Vierkant met Schap 32,5x32,5x25 cm Mat Wit: - Solid surface - Fonteinwastafel - Vierkant - Met handig schap onderin - Mat Wit - 32.5x32.5x25 cm (LxBxH)

  482.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteintafel Solid Surface Luca Vierkant met Schap 32,5x32,5x25 cm Mat Wit


Fonteintafel Luca met Open Schap 35x18.5x32 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts)

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset

Wastafels

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304218449

SKU nummer LUCLUVA1335SET

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset
  Aanbiedingsprijs: Fonteintafel met Open schap 35x18.5x32 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts) Prachtige fontein en wastafel in een! Doormiddel van een ruimte aan de zijkant kan u al u spullen kwijt, ideaal voor in de kleine toilet ruimte. Door de strakke vormgeving en mat of glans witte kleur een opvallend en elegant stuk in uw toilet. Met het formaat van 35 x 18.5 cm heeft u genoeg ruimte om uw handen te wassen. De Mat Witte versie is gemaakt van Solid Surface en de Glans Witte versie van Mineraal Steen. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen pori├źn en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. Perfect om de hygi├źne te behouden in jouw design badkamer of toilet. Mineraal steen (kunststof)┬áis een gegoten substantie waardoor er strakke vormen mogelijk zijn. Eventuele krassen die na verloop van tijd ontstaan zijn er makkelijk uit te poetsen met een polijstmiddel. De set wordt exclusief sifon, kraan en afvoerplug geleverd. Specificaties┬áFonteintafel met Open schap 35x18.5x32 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts): - Solid surface of mineraal steen - Fonteinwastafel - Rechthoek - Met handig schap onderin - Mat Wit of Glans Wit - 35x18.5x32 cm (LxBxH)

  458.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteintafel Luca met Open Schap 35x18.5x32 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts)


Fonteintafel Luca met Open Schap Massief Eiken 35x18,5 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts)

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset

Wastafels

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304218456

SKU nummer LUCFP2SET

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset
  Aanbiedingsprijs: Fonteintafel met Open Schap Massief Eiken 35x18,5 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts) Prachtige fontein en wastafel in een! Doormiddel van een ruimte aan de zijkant kan u al u spullen kwijt, ideaal voor in de kleine toilet ruimte. Door de strakke vormgeving en mat of glans witte kleur een opvallend en elegant stuk in uw toilet. Met het formaat van 35 x 18.5 cm heeft u genoeg ruimte om uw handen te wassen. Het wasbakje kan u zowel links als rechts plaatsen op de onderkast. U kan kiezen met of zonder kraangat. De Mat Witte versie is gemaakt van Solid Surface en de Glans Witte versie van Mineraal Steen. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen pori├źn en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. Perfect om de hygi├źne te behouden in jouw design badkamer of toilet. Mineraal steen (kunststof)┬áis een gegoten substantie waardoor er strakke vormen mogelijk zijn. Eventuele krassen die na verloop van tijd ontstaan zijn er makkelijk uit te poetsen met een polijstmiddel. De set wordt exclusief sifon, kraan en afvoerplug geleverd. Specificaties Fonteintafel met Open Schap Massief Eiken 35x18,5 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts): - Solid surface of mineraal steen - Fonteinwastafel Massief eiken - Rechthoek - Met handig schap onderin - Mat Wit of Glans Wit - Omkeerbaare wasbak - 35x18.5x cm (LxBxH)

  509.41 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteintafel Luca met Open Schap Massief Eiken 35x18,5 cm Glans of Mat Wit (Kraangat links of rechts)


Fonteintafel Luca Massief Eiken met Opzetkom 40x22 cm Glans of Mat Wit

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset

Wastafels

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304218463

SKU nummer LUCFP3SET

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset
  Aanbiedingsprijs: Fonteintafel Massief Eiken met Open Opzetkom 40x22 cm Glans of Mat Wit Prachtige fontein en Opzetkom in een! Doormiddel van een ruimte aan de zijkant kan u al u spullen kwijt, ideaal voor in de kleine toilet ruimte. Door de strakke vormgeving en mat of glans witte kleur een opvallend en elegant stuk in uw toilet. U kiest voor een 40x22 cm waskom, die er op een heel natuurlijke manier voor zorgt dat u bijvoorbeeld voldoende de ruimte heeft om uw handen te wassen. U kunt de kraan voor uw waskom in de muur wegwerken, maar deze ook plaatsen op het meubel of het wastafelblad zoals u dat heeft gekozen. De Mat Witte versie is gemaakt van Solid Surface en de Glans Witte versie van Mineraal Steen. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen pori├źn en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. Perfect om de hygi├źne te behouden in jouw design badkamer of toilet. Mineraal steen (kunststof) is een gegoten substantie waardoor er strakke vormen mogelijk zijn. Eventuele krassen die na verloop van tijd ontstaan zijn er makkelijk uit te poetsen met een polijstmiddel. De set wordt exclusief sifon, kraan en afvoerplug geleverd. Specificaties Fonteintafel Massief Eiken met Open Opzetkom 40x22 cm Glans of Mat Wit: - Solid surface of mineraal steen waskom - Fonteinwastafel Massief eiken - Rechthoek - Met handig ruimte onderin - Mat Wit of Glans Wit - 40x22 cm (LxBxH)

  491.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteintafel Luca Massief Eiken met Opzetkom 40x22 cm Glans of Mat Wit


Fonteinkraan Primo Rond Mat Wit

Sanitair-producten > Kranen > Fonteinkraan

Kranen

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304260813

SKU nummer LUCLUP2220MW

Sanitair-producten > Kranen > Fonteinkraan
  Aanbiedingsprijs: Fonteinkraan Primo Rond Mat Wit Deze elegante fonteinkraan uit de Luca serie past in ieder toilet. Dit lage model kunt u makkelijk bedienen met het grote draaipaneel. Deze fonteinkraan is vervaardigd uit messing verchroomd metaal met een prachtige mat witte finish. Keramische schijven zorgen voor een soepele open en sluiten van de fonteinkraan, eveneens zorgen deze voor een langdurig gebruik zonder lekkage. Een fonteinkraan heeft de eigenschap alleen koud water te geven. Dit is vaak voldoende om de handen te wassen op het toilet. Specificaties Fonteinkraan Primo Rond Mat Wit: - Messing verchroomd - Mat Wit - KIWA Keurmerk - Alleen geschikt voor koud water - Binnenwerk Keramische schijf - Ook in mat zwart te verkrijgen Afmetingen: Fonteinkraan Primo Rond Mat Wit: - Lengte: 20.5 cm - Hoogte tot uitloop: 10.6 cm - 1/2 Aansluiting

  209.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteinkraan Primo Rond Mat Wit


Fonteinkraan Primo Rond Mat Zwart

Sanitair-producten > Kranen > Fonteinkraan

Kranen

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304260820

SKU nummer LUCLUP2220MB

Sanitair-producten > Kranen > Fonteinkraan
  Aanbiedingsprijs: Fonteinkraan Primo Rond Mat Zwart Deze elegante fonteinkraan uit de Luca serie past in ieder toilet. Dit lage model kunt u makkelijk bedienen met het draaipaneel. Deze fonteinkraan is vervaardigd uit messing verchroomd metaal met een prachtige mat zwarte finish. Keramische schijven zorgen voor een soepele open en sluiten van de fonteinkraan, eveneens zorgen deze voor een langdurig gebruik zonder lekkage. Een fonteinkraan heeft de eigenschap alleen koud water te geven. Dit is vaak voldoende om de handen te wassen op het toilet. Specificaties Fonteinkraan Primo Rond Mat Zwart: - Messing verchroomd - Mat Zwart - KIWA Keurmerk - Alleen geschikt voor koud water - Binnenwerk Keramische schijf - Ook in mat wit te verkrijgen Afmetingen: Fonteinkraan Primo Rond Mat Zwart: - Lengte: 20.5 cm - Hoogte tot uitloop: 10.6 cm - 1/2 Aansluiting

  209.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteinkraan Primo Rond Mat Zwart


Inbouwnis Luca 29.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar)

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290285

SKU nummer LUCA29x29SET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Inbouwnis Luca 29.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar) Met een inbouwnis of opbouwnis kan u wat extra opbergruimte cre├źren in uw badkamer, of doucheruimte. De nis kan u in de wand bouwen, maar ook als opbouwnis gebruiken. Het voordeel van een inbouwnis is dat het geen extra ruimte kost en de muur doorloopt. Daarnaast geeft het een prachtige uitstraling luxe uitstraling als u er spotjes of verlichting inbouwt. In de inbouwnis kunt u uw doucheartikelen plaatsen. U heeft dan geen rondslingerde doucheartikelen meer in uw douche, maar u kunt uw doucheartikelen mooi presenteren met bijvoorbeeld een kaarsje of een beeldje voor net dat beetje extra sfeer. De muurnis is gemaakt van Solid Surface of Stone Resin en verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie praktische maten afgestemd op de standaard tegelmaten. Zo is het materiaal Solid Surface sterk, slijtvast, en treedt er geen corrosie op. Het maakt de nissen waterdicht en is uitermate geschikt voor in vochtige ruimtes. Stone Resin is een andere benaming voor gegoten steen. Gegoten steen is een samenstelling van composiet en natuurlijke mineralen. Daardoor kan het zowel een matte als een glanzende finish hebben. De Luca nissen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Door de afgeronde binnenhoeken en de afwaterende zijden zijn de nissen gemakkelijk schoon te maken en drogen snel. De muurnissen zijn leverbaar in de maten 29,5 x 29,5 x 8 cm. (l x b x d), 44,5 x 19,5 x 8 cm. en 59,5 x 29,5 x 8 cm. en in de kleuren Mat Wit, Wit Glans en Antraciet. Specificaties┬áInbouwnis Luca 29.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar) - Inbouwnis - Of opbouwnis - Luca - Solid Surface of Stone Resin - 29.5x29.5x8 cm (HxBxD) - Mat Wit, Glans Wit of Antraciet

  216.59 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouwnis Luca 29.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar)


Inbouwnis Luca 44.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar)

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290292

SKU nummer LUCA44x29SET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Inbouwnis Luca 44.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar) Met een inbouwnis of opbouwnis kan u wat extra opbergruimte cre├źren in uw badkamer, of doucheruimte. De nis kan u in de wand bouwen, maar ook als opbouwnis gebruiken. Het voordeel van een inbouwnis is dat het geen extra ruimte kost en de muur doorloopt. Daarnaast geeft het een prachtige uitstraling luxe uitstraling als u er spotjes of verlichting inbouwt. In de inbouwnis kunt u uw doucheartikelen plaatsen. U heeft dan geen rondslingerde doucheartikelen meer in uw douche, maar u kunt uw doucheartikelen mooi presenteren met bijvoorbeeld een kaarsje of een beeldje voor net dat beetje extra sfeer. De muurnis is gemaakt van Solid Surface of Stone Resin en verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie praktische maten afgestemd op de standaard tegelmaten. Zo is het materiaal Solid Surface sterk, slijtvast, en treedt er geen corrosie op. Het maakt de nissen waterdicht en is uitermate geschikt voor in vochtige ruimtes. Stone Resin is een andere benaming voor gegoten steen. Gegoten steen is een samenstelling van composiet en natuurlijke mineralen. Daardoor kan het zowel een matte als een glanzende finish hebben. De Luca nissen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Door de afgeronde binnenhoeken en de afwaterende zijden zijn de nissen gemakkelijk schoon te maken en drogen snel. De muurnissen zijn leverbaar in de maten 29,5 x 29,5 x 8 cm. (l x b x d), 44,5 x 29,5 x 8 cm. en 59,5 x 29,5 x 8 cm. en in de kleuren Mat Wit, Wit Glans en Antraciet. Specificaties Inbouwnis Luca 44.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar) - Inbouwnis - Of opbouwnis - Luca - Solid Surface of Stone Resin - 44.5x29.5x8 cm (HxBxD) - Mat Wit, Glans Wit of Antraciet

  228.69 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouwnis Luca 44.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar)


Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar)

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290308

SKU nummer LUCA59x29SET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar) Met een inbouwnis of opbouwnis kan u wat extra opbergruimte cre├źren in uw badkamer, of doucheruimte. De nis kan u in de wand bouwen, maar ook als opbouwnis gebruiken. Het voordeel van een inbouwnis is dat het geen extra ruimte kost en de muur doorloopt. Daarnaast geeft het een prachtige uitstraling luxe uitstraling als u er spotjes of verlichting inbouwt. In de inbouwnis kunt u uw doucheartikelen plaatsen. U heeft dan geen rondslingerde doucheartikelen meer in uw douche, maar u kunt uw doucheartikelen mooi presenteren met bijvoorbeeld een kaarsje of een beeldje voor net dat beetje extra sfeer. De muurnis is gemaakt van Solid Surface of Stone Resin en verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie praktische maten afgestemd op de standaard tegelmaten. Zo is het materiaal Solid Surface sterk, slijtvast, en treedt er geen corrosie op. Het maakt de nissen waterdicht en is uitermate geschikt voor in vochtige ruimtes. Stone Resin is een andere benaming voor gegoten steen. Gegoten steen is een samenstelling van composiet en natuurlijke mineralen. Daardoor kan het zowel een matte als een glanzende finish hebben. De Luca nissen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Door de afgeronde binnenhoeken en de afwaterende zijden zijn de nissen gemakkelijk schoon te maken en drogen snel. De muurnissen zijn leverbaar in de maten 29,5 x 29,5 x 8 cm. (l x b x d), 44,5 x 29,5 x 8 cm. en 59,5 x 29,5 x 8 cm. en in de kleuren Mat Wit, Wit Glans en Antraciet. Specificaties Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar) - Inbouwnis - Of opbouwnis - Luca - Solid Surface of Stone Resin - 59.5x29.5x8 cm (HxBxD) - Mat Wit, Glans Wit of Antraciet

  240.79 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm (in 3 kleuren verkrijgbaar)


Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 2 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar)

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290315

SKU nummer LUCA59x292SCHAPPENSET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 2 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar) Met een inbouwnis of opbouwnis kan u wat extra opbergruimte cre├źren in uw badkamer, of doucheruimte. De nis kan u in de wand bouwen, maar ook als opbouwnis gebruiken. Het voordeel van een inbouwnis is dat het geen extra ruimte kost en de muur doorloopt. Daarnaast geeft het een prachtige uitstraling luxe uitstraling als u er spotjes of verlichting inbouwt. In de inbouwnis kunt u uw doucheartikelen plaatsen. U heeft dan geen rondslingerde doucheartikelen meer in uw douche, maar u kunt uw doucheartikelen mooi presenteren met bijvoorbeeld een kaarsje of een beeldje voor net dat beetje extra sfeer. De muurnis is gemaakt van Solid Surface of Stone Resin en verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie praktische maten afgestemd op de standaard tegelmaten. Zo is het materiaal Solid Surface sterk, slijtvast, en treedt er geen corrosie op. Het maakt de nissen waterdicht en is uitermate geschikt voor in vochtige ruimtes. Stone Resin is een andere benaming voor gegoten steen. Gegoten steen is een samenstelling van composiet en natuurlijke mineralen. Daardoor kan het zowel een matte als een glanzende finish hebben. De Luca nissen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Door de afgeronde binnenhoeken en de afwaterende zijden zijn de nissen gemakkelijk schoon te maken en drogen snel. De muurnissen zijn leverbaar in de maten 29,5 x 29,5 x 8 cm. (l x b x d), 44,5 x 29,5 x 8 cm. en 59,5 x 29,5 x 8 cm. en in de kleuren Mat Wit, Wit Glans en Antraciet. Specificaties┬áInbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 2 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar): - Inbouwnis - Of opbouwnis - Luca - Met 2 schappen - Ook met 3 schappen te verkrijgen - Solid Surface of Stone Resin - 59.5x29.5x8 cm (HxBxD) - Mat Wit, Glans Wit of Antraciet

  264.99 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 2 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar)


Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 3 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar)

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290322

SKU nummer LUCA59x293SCHAPPENSET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 3 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar) Met een inbouwnis of opbouwnis kan u wat extra opbergruimte cre├źren in uw badkamer, of doucheruimte. De nis kan u in de wand bouwen, maar ook als opbouwnis gebruiken. Het voordeel van een inbouwnis is dat het geen extra ruimte kost en de muur doorloopt. Daarnaast geeft het een prachtige uitstraling luxe uitstraling als u er spotjes of verlichting inbouwt. In de inbouwnis kunt u uw doucheartikelen plaatsen. U heeft dan geen rondslingerde doucheartikelen meer in uw douche, maar u kunt uw doucheartikelen mooi presenteren met bijvoorbeeld een kaarsje of een beeldje voor net dat beetje extra sfeer. De muurnis is gemaakt van Solid Surface of Stone Resin en verkrijgbaar in drie uitvoeringen en drie praktische maten afgestemd op de standaard tegelmaten. Zo is het materiaal Solid Surface sterk, slijtvast, en treedt er geen corrosie op. Het maakt de nissen waterdicht en is uitermate geschikt voor in vochtige ruimtes. Stone Resin is een andere benaming voor gegoten steen. Gegoten steen is een samenstelling van composiet en natuurlijke mineralen. Daardoor kan het zowel een matte als een glanzende finish hebben. De Luca nissen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Door de afgeronde binnenhoeken en de afwaterende zijden zijn de nissen gemakkelijk schoon te maken en drogen snel. De muurnissen zijn leverbaar in de maten 29,5 x 29,5 x 8 cm. (l x b x d), 44,5 x 29,5 x 8 cm. en 59,5 x 29,5 x 8 cm. en in de kleuren Mat Wit, Wit Glans en Antraciet. Specificaties┬áInbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 2 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar): - Inbouwnis - Of opbouwnis - Luca - Met 3 schappen - Ook met 2 schappen te verkrijgen - Solid Surface of Stone Resin - 59.5x29.5x8 cm (HxBxD) - Mat Wit, Glans Wit of Antraciet

  277.09 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouwnis Luca 59.5x29.5x8 cm met 3 Schappen (in 3 kleuren verkrijgbaar)


Fonteinset Luca Steel 40x22x25 cm (zonder sifon en kraan)

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset

Wastafels

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290339

SKU nummer LUCLS0001-SET

Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Fonteinset
  Aanbiedingsprijs: Fonteinset Luca Steel (zonder sifon en kraan) Een prachtig fontein meubel in de trend van deze tijd. Het frame is gemaakt van 316 RVS. Dit speciale RVS heeft de eigenschappen die ideaal zijn voor vochtige omgevingen zoals een badkamer. Een Luca Steel frame is in ├ę├ęn stuk aan elkaar gelast en is zeer stevig en roestvrij. De balken hebben een dikte van 3 cm. De mat witte waskom op het meubel heeft de afmeting van 24x24x12 cm. Klein maar fijn, en er is nog genoeg ruimte om uw handen te wassen. De kom is van het materiaal Solid Surface. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen pori├źn en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden.┬á Specificaties Fonteinset Luca Steel (zonder sifon en kraan): - Fonteinset - 40x22x25 cm - 316 RVS - Inclusief waskom 24x24x12 cm - Mat wit - Solid Surface - Inclusief fonteinmeubel - Exclusief sifon - Exclusief kraan

  779.86 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Fonteinset Luca Steel 40x22x25 cm (zonder sifon en kraan)


Wandcloset Luca Sanitair Vaso Rimless 54x36cm Mat zwart (Exclusief zitting)

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet

Toilet

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8030963073348

SKU nummer GLMDS03.AR

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet
  Aanbiedingsprijs: Wandcloset Luca Sanitair Vaso Rimless 54x36cm Mat zwart (Exclusief zitting) De Vaso wandcloset is een bijzonder exemplaar! De meeste wandclosets zijn namelijk glans wit en de Vaso is mat zwart. Een kleur dat steeds vaker wordt gebruikt in de industri├źle branche dat steeds meer aantrekt. Mat zwart is een ten opzichte van 10 jaar geleden echt een trendsettende kleur geworden. Dus waarom geen toiletpot in een mat zwarte uitvoering! De moderne wandcloset heeft geen spoelrand die u bij de meeste potten nog wel ziet. Rimless wordt het ook genoemd. Een pot zonder spoelrand is een nieuwe technologie dat hygi├źnischer is dan een pot met spoelrand. Bacteri├źn en vuil kan zich namelijk niet meer nestelen onder de rand. De sleuven en het spoelmechanisme spoelen de pot goed schoon na gebruik en reinigen van de pot is een stuk eenvoudiger geworden. Voor een extra stukje hygi├źne is de pot gemaakt van keramiek. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideaal materiaal voor sanitair waaronder toiletpotten. De pot wordt geleverd exclusief zitting, maar die is natuurlijk wel mee te bestellen! Specificaties van de Luca Sanitair Vaso wandcloset - Materiaal: Keramiek - Diepspoel spoelvorm - Afmeting: 54x36cm - Ophangbevestiging pot: 18cm - Toilet aansluiting: PK - Kleur: Mat zwart - Randloos (rimless) - Exclusief zitting

  654.31 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Wandcloset Luca Sanitair Vaso Rimless 54x36cm Mat zwart (Exclusief zitting)


Closetzitting Luca Sanitair Vaso Softclose Mat zwart HOH 18cm

Sanitair-producten > Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril

Toilet

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304412366

SKU nummer GLMDR20.AR

Sanitair-producten > Toilet > Toiletbril > Softclose toiletbril
  Aanbiedingsprijs: Closetzitting Luca Sanitair Vaso Softclose Mat zwart HOH 18cm De softclose Vaso zitting van Luca Sanitair past perfect om de mat zwarte Vaso toiletpot. Zo maakt u de toiletpot helemaal af! Het voordeel van de Vaso closetzitting is dat hij is voorzien van een softclose systeem. De zitting en de deksel zullen niet omlaag vallen als u ze dicht wilt doen. De systeem zorgt er voor dat de onderdelen zachtjes naar beneden zullen dalen om te voorkomen dat er kleine vingers tussen komen. Het hard dicht klappen is verleden tijd dus kans op scheurtjes of een hoop herrie is niet meer aan de orde. Specificaties van de Luca Sanitair Vaso closetzitting - Materiaal: duroplast - Afmeting: 45x36 (diepte x breedte) - Kleur: Mat zwart - Bevestiging: 18cm - Voorzien van softclose systeem - Voorzien van deksel

  323.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Closetzitting Luca Sanitair Vaso Softclose Mat zwart HOH 18cm


Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche Chroom

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders

Douchegarnituur

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304413431

SKU nummer LUCLU8887

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders
  Aanbiedingsprijs: Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche Chroom De Luca Roll-in Shower is d├ę minimalistische inbouwdouche. Via een soepel draaisysteem verdwijnt uw doucheslang in de wand: geen ontsierende slang in uw designbadkamer. De Roll-in Shower biedt u soepel douchegemak. U trekt de slang uit de muur. Door het automatische blokkeersysteem blijft de douche hangen op de gewenste lengte. Na het gebruik drukt u op de ophanghouder en dan glijdt de slang soepel terug in de muur en zet u de handdouche op de houder. Vanuit een soepele trekbeweging aan de douche, rolt de slang zich uit en blijft hangen op iedere gewenste afstand vanaf de muur. Mogelijkheden: - Douche/bad combinatie: Te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. - Hygi├źnische/toiletdouche: Te gebruiken als hygi├źnische douche bij het toilet. Te combineren met een inbouw stopkraan. Specificaties Roll up Shower Doucheslang met Staaf Handdouche: - Inbouwdiepte is compact (70 mm) - Te installeren bij wandafwerking tot 15 mm dik - Slang te vervangen zonder inspectieluik - Te combineren met elk type inbouwkraan - Te combineren met elke handdouche - Te combineren met een glijstang/ophanghaak - Nederlands product - Uitvoerig getest - Hoogwaardige kwaliteit materialen - 5 Jaar garantie - Verkrijgbare kleuren: Chroom, RVS look, Mat Zwart

  549.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche Chroom


Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche Mat Zwart

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders

Douchegarnituur

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304413448

SKU nummer LUCLU8886

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders
  Aanbiedingsprijs: Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche Mat Zwart De Luca Roll-in Shower is d├ę minimalistische inbouwdouche. Via een soepel draaisysteem verdwijnt uw doucheslang in de wand: geen ontsierende slang in uw designbadkamer. De Roll-in Shower biedt u soepel douchegemak. U trekt de slang uit de muur. Door het automatische blokkeersysteem blijft de douche hangen op de gewenste lengte. Na het gebruik drukt u op de ophanghouder en dan glijdt de slang soepel terug in de muur en zet u de handdouche op de houder. Vanuit een soepele trekbeweging aan de douche, rolt de slang zich uit en blijft hangen op iedere gewenste afstand vanaf de muur. Mogelijkheden: - Douche/bad combinatie: Te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. - Hygi├źnische/toiletdouche: Te gebruiken als hygi├źnische douche bij het toilet. Te combineren met een inbouw stopkraan. Specificaties Roll up Shower Doucheslang met Staaf Handdouche: - Inbouwdiepte is compact (70 mm) - Te installeren bij wandafwerking tot 15 mm dik - Slang te vervangen zonder inspectieluik - Te combineren met elk type inbouwkraan - Te combineren met elke handdouche - Te combineren met een glijstang/ophanghaak - Nederlands product - Uitvoerig getest - Hoogwaardige kwaliteit materialen - 5 Jaar garantie - Verkrijgbare kleuren: Chroom, RVS look, Mat Zwart

  695.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche Mat Zwart


Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche RVS Look

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders

Douchegarnituur

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304413455

SKU nummer LUCLU8885

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders
  Aanbiedingsprijs: Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche RVS Look ( Geborsteld Nikkel) De Luca Roll-in Shower is d├ę minimalistische inbouwdouche. Via een soepel draaisysteem verdwijnt uw doucheslang in de wand: geen ontsierende slang in uw designbadkamer. De Roll-in Shower biedt u soepel douchegemak. U trekt de slang uit de muur. Door het automatische blokkeersysteem blijft de douche hangen op de gewenste lengte. Na het gebruik drukt u op de ophanghouder en dan glijdt de slang soepel terug in de muur en zet u de handdouche op de houder. Vanuit een soepele trekbeweging aan de douche, rolt de slang zich uit en blijft hangen op iedere gewenste afstand vanaf de muur. Mogelijkheden: - Douche/bad combinatie: Te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. - Hygi├źnische/toiletdouche: Te gebruiken als hygi├źnische douche bij het toilet. Te combineren met een inbouw stopkraan. Specificaties Roll up Shower Doucheslang met Staaf Handdouche: - Inbouwdiepte is compact (70 mm) - Te installeren bij wandafwerking tot 15 mm dik - Slang te vervangen zonder inspectieluik - Te combineren met elk type inbouwkraan - Te combineren met elke handdouche - Te combineren met een glijstang/ophanghaak - Nederlands product - Uitvoerig getest - Hoogwaardige kwaliteit materialen - 5 Jaar garantie - Verkrijgbare kleuren: Chroom, RVS look, Mat Zwart

  695.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Staafdouche RVS Look


Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Knijp Handdouche Chroom

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders

Douchegarnituur

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304413462

SKU nummer LUCLU8884

Sanitair-producten > Douchegarnituur > Handdouchehouders
  Aanbiedingsprijs: Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Knijp Handdouche Chroom De Luca Roll-in Shower is d├ę minimalistische inbouwdouche. Via een soepel draaisysteem verdwijnt uw doucheslang in de wand: geen ontsierende slang in uw designbadkamer. De Roll-in Shower biedt u soepel douchegemak. U trekt de slang uit de muur. Door het automatische blokkeersysteem blijft de douche hangen op de gewenste lengte. Na het gebruik drukt u op de ophanghouder en dan glijdt de slang soepel terug in de muur en zet u de handdouche op de houder. Vanuit een soepele trekbeweging aan de douche, rolt de slang zich uit en blijft hangen op iedere gewenste afstand vanaf de muur. Mogelijkheden: - Douche/bad combinatie: Te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. - Hygi├źnische/toiletdouche: Te gebruiken als hygi├źnische douche bij het toilet. Te combineren met een inbouw stopkraan. Specificaties Roll up Shower Doucheslang met Knijp Handdouche: - Inbouwdiepte is compact (70 mm) - Te installeren bij wandafwerking tot 15 mm dik - Slang te vervangen zonder inspectieluik - Te combineren met elk type inbouwkraan - Te combineren met elke handdouche - Te combineren met een glijstang/ophanghaak - Nederlands product - Uitvoerig getest - Hoogwaardige kwaliteit materialen - 5 Jaar garantie

  579.95 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Inbouw Doucheslang Roll-in Shower Luca met Knijp Handdouche Chroom


Badmeubelset Luca Steel 90x45x35 cm

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290421

SKU nummer LUCASTEEL90SET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Badmeubelset Luca Steel 90x45x35 cm Luca Steel geeft een extra dimensie in de badkamer die nog niet eerder mogelijk was. Met Luca Steel, het nieuwe private label van Luca Sanitair, en het overige Luca assortiment combineert en cre├źert u het perfecte badkamermeubel. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook mogelijk. Het materiaal dat gebruikt wordt is 316 RVS met een poedercoat toplaag, wat een zeer stevig en roestvrij staalsoort is. 316 RVS heeft de eigenschappen die ideaal zijn voor vochtige omgevingen zoals een badkamer. U kan kiezen uit een keramieken wasbak of Solid Surface. Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. De onderste houten plank zit bij de set in. Specificaties Badmeubelset Luca Steel 90x45x35 cm: - Complete badmeubel set - Keuze uit 1 of geen kraangaten - Keuze uit Keramiek (glans) of Solid Surface (mat) - Frame is 3x3 cm dik - 90x45x35 cm - RVS

  1143.85 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Badmeubelset Luca Steel 90x45x35 cm


Badmeubelset Luca Steel 120x45x35 cm

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis

Accessoires

Luca

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304290438

SKU nummer LUCASTEEL120SET

Sanitair-producten > Accessoires > Inbouwnis
  Aanbiedingsprijs: Badmeubelset Luca Steel 120x45x35 cm Luca Steel geeft een extra dimensie in de badkamer die nog niet eerder mogelijk was. Met Luca Steel, het nieuwe private label van Luca Sanitair, en het overige Luca assortiment combineert en cre├źert u het perfecte badkamermeubel. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook mogelijk. Het materiaal dat gebruikt wordt is 316 RVS met een poedercoat toplaag, wat een zeer stevig en roestvrij staalsoort is. 316 RVS heeft de eigenschappen die ideaal zijn voor vochtige omgevingen zoals een badkamer. U kan kiezen uit een keramieken wasbak (glans wit) of solid surface (mat wit). Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. De onderste houten plank zit bij de set in. Specificaties Badmeubelset Luca Steel 120x45x35 cm: - Complete badmeubel set - Keuze uit 1 of geen kraangaten - Keuze uit Keramiek (glans) of Solid Surface (mat) - Frame is 3x3 cm dik - 120x45x35 cm - RVS

  1373.25 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Badmeubelset Luca Steel 120x45x35 cm