Sanitair boerderij aanbod : Rak

Vloertegel Rak Surface Night Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077053

SKU nummer JWFRAKSURNIBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Night 30X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Night 30X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af. Dit echt overigens voor de woonkamer maar ook voor in de badkamer. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night. De tegel van 30x60 cm is een matte tegel voorzien van een gerectificeerde rand. Dat betekent dat de tegel rechte zijkanten hebben die niet zijn afgerond. Hierdoor kunt u de tegels straks tegen elkaar aan leggen om een smalle voeg te kunnen aanbrengen. De Surface Night is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. Omdat de tegel rechthoekig is, kunt u de tegel in verschillende motieven neerleggen. Zoals halfsteenverband, diagonaal verband en nog vele andere soorten. U krijgt hierdoor een speels effect op de vloer of op de wand. Het voordeel van de tegel is dat hij gebruikt kan worden op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  34.83 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Night Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Sand 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077138

SKU nummer JWFRAKSURSABR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Sand 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Sand 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een mooie warme kleur onder de Surface serie van Rak. De tegel heeft een mat oppervlak met een gladde structuur. De tegel heeft een afmeting van 30x60 cm en is maar liefst 10 mm hoog. Omdat de tegel rechthoekig is, kunt u de tegel in verschillende motieven neerleggen. Zoals halfsteenverband, diagonaal verband en nog vele andere soorten. U krijgt hierdoor een speels effect op de vloer of op de wand. De mooie 30x60 cm tegel is gemaakt van porcellanato en is 10 mm dik. Mocht u andere tegels willen gebruiken naast de Surface Sand, dan is het belangrijk te letten op de dikte van tegels om de vloer gelijk te houden. De tegel is gekalibreerd en gerectificeerd. Termen die u vaak hoort in de tegel branche. Gekalibreerd betekend dat de tegel haaks en zuiver is gemaakt in alle richtingen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt. Gerectificeerd betekent dat de tegel randen recht zijn gezaagd. Ze hebben geen afgeronde zijkanten. Geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  34.17 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Sand 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077176

SKU nummer JWFRAKSURSABGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een mooie warme kleur onder de Surface serie van Rak. De tegel heeft een half gepolijst oppervlak met een gladde structuur. De tegel heeft een afmeting van 30x60 cm en is maar liefst 10 mm hoog. Omdat de tegel rechthoekig is, kunt u de tegel in verschillende motieven neerleggen. Zoals halfsteenverband, diagonaal verband en nog vele andere soorten. U krijgt hierdoor een speels effect op de vloer of op de wand. De mooie 30x60 cm tegel is gemaakt van porcellanato en is 10 mm dik. Mocht u andere tegels willen gebruiken naast de Surface Sand, dan is het belangrijk te letten op de dikte van tegels om de vloer gelijk te houden. De tegel is gekalibreerd en gerectificeerd. Termen die u vaak hoort in de tegel branche. Gekalibreerd betekend dat de tegel haaks en zuiver is gemaakt in alle richtingen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt. Gerectificeerd betekent dat de tegel randen recht zijn gezaagd. Ze hebben geen afgeronde zijkanten. Geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Cementina Grijs 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304075783

SKU nummer JWFRAKCEMLGRBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Cementina Grijs 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Cementina Grijs 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)heeft een egaal matte oppervlakte. De kleur heeft een warme licht grijze tint dat goed te combineren is met verschillende stijlen van inrichting. Wilt u iets tijdloos, kies dan voor de 30x60 cm tegel van de Rak Cementina serie. De grijze tegel van 10 cm dik is van porcellanato gemaakt. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De tegel is gekalibreerd. Met de zuiver haakse hoeken en zijn maatvastheid zijn de tegels netjes naast elkaar te leggen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt en hebben de tegels allemaal dezelfde afmeting en dikte. De tegels zijn geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  37.70 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Cementina Grijs 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Night 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073321

SKU nummer JWFRAKSURNI

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Night 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Stroken Rak Surface Night 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af. Dit echt overigens voor de woonkamer maar ook voor in de badkamer. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night.  De antraciet kleurige tegels geven de ruimte een warm gevoel en in combinatie een bepaalde kleur voeg maakt u het helemaal af. De stroken zijn gemaakt van porcellanato. Porcellanato is een stevig materiaal gemaakt van de juiste substanties voor een nieuwe soort tegel. Porcellanato is vrijwel altijd vorstbestendig, laat geen vuil door en brengt uw ruimte sfeer. De porcellanato is de tegel ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daarom ook uitermate geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten als restaurants. De tegels kunnen ook prima aan de muur. De stroken zijn bestendig tegen vloerverwarming en vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  45.48 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Night 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Sand 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073345

SKU nummer JWFRAKSURSA

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Sand 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Stroken Rak Surface Sand 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) geven uw ruimte een speels geheel. Door de afmetingen van de stoken, 5, 10 en 15 cm creëert u een heel ander uiterlijk dan als u kiest van 60x60 cm tegels. De zand kleurige tegels geven de ruimte een warm gevoel en in combinatie een bepaalde kleur voeg maakt u het helemaal af. De stroken zijn gemaakt van porcellanato. Porcellanato is een stevig materiaal gemaakt van de juiste substanties voor een nieuwe soort tegel. Porcellanato is vrijwel altijd vorstbestendig, laat geen vuil door en brengt uw ruimte sfeer. De porcellanato is de tegel ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daarom ook uitermate geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten als restaurants. De tegels kunnen ook prima aan de muur. De stroken zijn bestendig tegen vloerverwarming en vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.14 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Sand 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Night 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076674

SKU nummer JWFRAKSURNI15

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Night 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) De Vloertegel Rak Surface Night 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af. Dit echt overigens voor de woonkamer maar ook voor in de badkamer. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night. De tegel van 15x15 cm is een matte tegel voorzien van een gerectificeerde rand. Dat betekent dat de tegel rechte zijkanten hebben die niet zijn afgerond. Hierdoor kunt u de tegels straks tegen elkaar aan leggen om een smalle voeg te kunnen aanbrengen. De Surface Night is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. Door zijn afmeting kunt u leuke ruimtes voorzien van 15x15 cm tegeltjes. Het voordeel van de tegel is dat hij gebruikt kan worden op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  33.87 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Night 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)


Vloertegel Rak Surface Sand 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076681

SKU nummer JWFRAKSURSA15

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Sand 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) De Vloertegel Rak Surface Sand 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) is een mooie warme kleur onder de Surface serie van Rak. De tegel heeft een mat oppervlak met een gladde structuur. De tegel heeft een afmeting van 15x15 cm dat een leuk geheel creëert op u vloer. De zandkleurige warme tegel is goed te combineren met verschillende stijlen van inrichting. De mooie kleine 15x15 cm tegel is gemaakt van porcellanato en is 10 mm dik. Mocht u andere tegels willen gebruiken naast de Surface Sand, dan is het belangrijk te letten op de dikte van tegels om de vloer gelijk te houden. De tegel is gekalibreerd en gerectificeerd. Termen die u vaak hoort in de tegel branche. Gekalibreerd betekend dat de tegel haaks en zuiver is gemaakt in alle richtingen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt. Gerectificeerd betekent dat de tegel randen recht zijn gezaagd. Ze hebben geen afgeronde zijkanten. Geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  33.87 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Sand 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)


Vloertegel Rak Surface Night 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077077

SKU nummer JWFRAKSURNI75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Night 75X75Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Night 75X75Cm (Doosinhoud 1,44M²) is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af. Dit echt overigens voor de woonkamer maar ook voor in de badkamer. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night. De tegel van 75x75 cm is een matte tegel voorzien van een gerectificeerde rand. Dat betekent dat de tegel rechte zijkanten hebben die niet zijn afgerond. Hierdoor kunt u de tegels straks tegen elkaar aan leggen om een smalle voeg te kunnen aanbrengen. De Surface Night is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. De tegel is gemaakt van porcellanato en is 12 mm dik. Het voordeel van de tegel is dat hij gebruikt kan worden op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Night 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Sand 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077152

SKU nummer JWFRAKSURSA75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Sand 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) De Vloertegel Rak Surface Sand 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) is een mooie warme kleur onder de Surface serie van Rak. De tegel heeft een mat oppervlak met een gladde structuur. De mooie 75x75 cm tegel is gemaakt van porcellanato en is 12 mm dik. Mocht u andere tegels willen gebruiken naast de Surface Sand, dan is het belangrijk te letten op de dikte van tegels om de vloer gelijk te houden. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. De tegel is gekalibreerd en gerectificeerd. Termen die u vaak hoort in de tegel branche. Gekalibreerd betekend dat de tegel haaks en zuiver is gemaakt in alle richtingen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt. Gerectificeerd betekent dat de tegel randen recht zijn gezaagd. Ze hebben geen afgeronde zijkanten. Geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Sand 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Night 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077060

SKU nummer JWFRAKSURNIRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Night 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Night 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af. Dit geldt overigens voor de woonkamer maar ook voor in de badkamer. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night. De tegel van 60x60 cm is een matte tegel voorzien van een gerectificeerde rand. Dat betekent dat de tegel rechte zijkanten hebben die niet zijn afgerond. Hierdoor kunt u de tegels straks tegen elkaar aan leggen om een smalle voeg te kunnen aanbrengen. De Surface Night is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. Het voordeel van de tegel is dat hij gebruikt kan worden op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Night 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Sand 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077145

SKU nummer JWFRAKSURSARR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Sand 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Sand 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is een mooie warme kleur onder de Surface serie van Rak. De tegel heeft een mat oppervlak met een gladde structuur. De tegel heeft een afmeting van 60x60 cm en is maar liefst 10 mm hoog. De mooie 60x60 cm tegel is gemaakt van porcellanato en is 10 mm dik. Mocht u andere tegels willen gebruiken naast de Surface Sand, dan is het belangrijk te letten op de dikte van tegels om de vloer gelijk te houden. De tegel is gekalibreerd en gerectificeerd. Termen die u vaak hoort in de tegel branche. Gekalibreerd betekend dat de tegel haaks en zuiver is gemaakt in alle richtingen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt. Gerectificeerd betekent dat de tegel randen recht zijn gezaagd. Ze hebben geen afgeronde zijkanten. Geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Sand 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077169

SKU nummer JWFRAKSURSARGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is een mooie warme kleur onder de Surface serie van Rak. De tegel heeft een half gepolijst oppervlak met een gladde structuur. De tegel heeft een afmeting van 60x60 cm en is maar liefst 10 mm hoog. De mooie 60x60 cm tegel is gemaakt van porcellanato en is 10 mm dik. Mocht u andere tegels willen gebruiken naast de Surface Sand, dan is het belangrijk te letten op de dikte van tegels om de vloer gelijk te houden. De tegel is gekalibreerd en gerectificeerd. Termen die u vaak hoort in de tegel branche. Gekalibreerd betekend dat de tegel haaks en zuiver is gemaakt in alle richtingen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt. Gerectificeerd betekent dat de tegel randen recht zijn gezaagd. Ze hebben geen afgeronde zijkanten. Geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Sand Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Cementina Grijs 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304075790

SKU nummer JWFRAKCEMLGRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Cementina Grijs 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Cementina Grijs 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) heeft een egaal matte oppervlakte. De kleur heeft een warme licht grijze tint dat goed te combineren is met verschillende stijlen van inrichting. Wilt u iets tijdloos, kies dan voor de 60x60 cm tegel van de Rak Cementina serie. De grijze tegel van 10 cm dik is van porcellanato gemaakt. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De tegel is gekalibreerd. Met de zuiver haakse hoeken en zijn maatvastheid zijn de tegels netjes naast elkaar te leggen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt en hebben de tegels allemaal dezelfde afmeting en dikte. De tegels zijn geschikt voor vloerverwarming! Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  51.31 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Cementina Grijs 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Night Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077039

SKU nummer JWFRAKSURNIBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Night Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Night Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af, maar het tegendeel heeft zich ook bewezen. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night. De tegel van 30x60 cm is een half gepolijste tegel voorzien van een gerectificeerde rand. Dat betekent dat de tegel rechte zijkanten hebben die niet zijn afgerond. Hierdoor kunt u de tegels straks tegen elkaar aan leggen om een smalle voeg te kunnen aanbrengen. De Surface Night is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. Omdat de tegel rechthoekig is, kunt u de tegel in verschillende motieven neerleggen. Zoals halfsteenverband, diagonaal verband en nog vele andere soorten. U krijgt hierdoor een speels effect op de vloer of op de wand. Het voordeel van de tegel is dat hij gebruikt kan worden op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Night Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076896

SKU nummer JWFRAKSURCOBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Het voordeel van de Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is dat u met leggen alle kanten op kunt gaan. U kunt de tegels half steen verband leggen, recht verband of juist iets bijzonders met een diagonaal verband. Daarnaast kunt u de Surface Copper ook prima gebruiken voor op de wand. Voor bijvoorbeeld in uw badkamer. De 30x60 cm vloertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De gekalibreerde Rak vloertegel is zuiver haaks en maatvast. Een echte A keuze om uw ruimte het mooiste eindresultaat te kunnen geven. De oppervlakte van de tegel is afgevlakt en dat maakt dat alle tegels van de serie dezelfde afmeting en dikte hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Copper Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076919

SKU nummer JWFRAKSURCOBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Copper Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Het voordeel van de Vloertegel Rak Surface Copper Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is dat u met leggen alle kanten op kunt gaan. U kunt de tegels half steen verband leggen, recht verband of juist iets bijzonders met een diagonaal verband. Daarnaast kunt u de Surface Copper ook prima gebruiken voor op de wand. Voor bijvoorbeeld in uw badkamer. De vloertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De gekalibreerde Rak vloertegel is zuiver haaks en maatvast. Een echte A keuze om uw ruimte het mooiste eindresultaat te kunnen geven. De oppervlakte van de tegel is afgevlakt en dat maakt dat alle tegels van de serie dezelfde afmeting en dikte hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  34.83 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Copper Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076797

SKU nummer JWFRAKSURCGBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een mooie donder grijze matte vloertegel die voor verschillende projecten gebruikt kan worden. U kunt de tegel natuurlijk in de woonkamer leggen of in uw badkamer op de vloer. Maar de Cool Grey is ook te gebruiken aan de wand, voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. U kunt er zelfs voor kiezen om de half gepolijste tegel buiten neer te leggen. De vloertegel is namelijk vorstbestendig. Daarmee biedt de vloertegel ook de mogelijkheid om buiten neergelegd te worden. Daarvoor is het wel belangrijk dat u de tegels goed verlijmd en de juiste voeg aanbrengt. Het geeft een waanzinnig eind resultaat, maar moet wel zorgvuldig gelegd worden. De porcellanato 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076803

SKU nummer JWFRAKSURCGBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een mooie donder grijze matte vloertegel die voor verschillende projecten gebruikt kan worden. U kunt de tegel natuurlijk in de woonkamer leggen of in uw badkamer op de vloer. Maar de Cool Grey is ook te gebruiken aan de wand, voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. U kunt er zelfs voor kiezen om de matte tegel buiten neer te leggen. De vloertegel is namelijk vorstbestendig. Daarmee biedt de vloertegel ook de mogelijkheid om buiten neergelegd te worden. Daarvoor is het wel belangrijk dat u de tegels goed verlijmd en de juiste voeg aanbrengt. Het geeft een waanzinnig eind resultaat, maar moet wel zorgvuldig gelegd worden. De porcellanato 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  34.83 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076988

SKU nummer JWFRAKSURMGBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een mooie donder grijze matte vloertegel die voor verschillende projecten gebruikt kan worden. U kunt de tegel natuurlijk in de woonkamer leggen of in uw badkamer op de vloer. Maar de Mid Grey is ook te gebruiken aan de wand, voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. U kunt er zelfs voor kiezen om de matte tegel buiten neer te leggen. De vloertegel is namelijk vorstbestendig. Daarmee biedt de vloertegel ook de mogelijkheid om buiten neergelegd te worden. Daarvoor is het wel belangrijk dat u de tegels goed verlijmd en de juiste voeg aanbrengt. Het geeft een waanzinnig eind resultaat, maar moet wel zorgvuldig gelegd worden. De porcellanato 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  34.83 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077015

SKU nummer JWFRAKSURMGBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is een mooie donder grijze matte vloertegel die voor verschillende projecten gebruikt kan worden. U kunt de tegel natuurlijk in de woonkamer leggen of in uw badkamer op de vloer. Maar de Mid Grey is ook te gebruiken aan de wand, voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. U kunt er zelfs voor kiezen om de half gepolijste tegel buiten neer te leggen. De vloertegel is namelijk vorstbestendig. Daarmee biedt de vloertegel ook de mogelijkheid om buiten neergelegd te worden. Daarvoor is het wel belangrijk dat u de tegels goed verlijmd en de juiste voeg aanbrengt. Het geeft een waanzinnig eind resultaat, maar moet wel zorgvuldig gelegd worden. De porcellanato 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Copper Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073307

SKU nummer JWFRAKSURCO

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Copper Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)/h2> De Stroken Rak Surface Copper Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) geven uw ruimte een speels geheel. Door de afmetingen van de stoken, 5, 10 en 15 cm creëert u een heel ander uiterlijk dan als u kiest van 60x60 cm tegels. De bijzondere bruine tegel geeft door zijn natuurlijke uitstraling een extra warm gevoel. Het speelse effect van kleuren heeft de Copper te danken aan de bruin en crème tinten. De stroken zijn gemaakt van porcellanato. Porcellanato is een stevig materiaal gemaakt van de juiste substanties voor een nieuwe soort tegel. Porcellanato is vrijwel altijd vorstbestendig, laat geen vuil door en brengt uw ruimte sfeer. De porcellanato is de tegel ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daarom ook uitermate geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten als restaurants. De tegels kunnen ook prima aan de muur. De stroken zijn bestendig tegen vloerverwarming en vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.14 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Copper Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Cool Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073284

SKU nummer JWFRAKSURCG

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Cool Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Stroken Rak Surface Cool Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is daar een goed voorbeeld van. De Cool Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft het een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Daarnaast zijn de tegels in de vorm van stroken. 3 verschillende afmetingen van 5, 10 en 15 cm hoog met een breedte van 60 cm. Het speelse effect maakt de ruimte groter en u heeft iets uniek op de vloer liggen. Natuurlijk kunt u de tegel ook gebruiken voor op de wand. De stroken zijn zelfs vorstbestendig voor buiten en zijn prima te combineren met vloerverwarming. De porcellanato stroken zijn gerectificeerd en gekalibreerd. Let op! Overgebleven stroken mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  45.48 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Cool Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Mid Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073314

SKU nummer JWFRAKSURMG

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Mid Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Stroken Rak Surface Mid Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) is daar een goed voorbeeld van. De Mid Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft het een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Daarnaast zijn de tegels in de vorm van stroken. 3 verschillende afmetingen van 5, 10 en 15 cm hoog met een breedte van 60 cm. Het speelse effect maakt de ruimte groter en u heeft iets uniek op de vloer liggen. Natuurlijk kunt u de tegel ook gebruiken voor op de wand. De stroken zijn zelfs vorstbestendig voor buiten en zijn prima te combineren met vloerverwarming. De porcellanato stroken zijn gerectificeerd en gekalibreerd. Let op! Overgebleven stroken mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  45.48 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Mid Grey Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076650

SKU nummer JWFRAKSURCG15

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) is daar een goed voorbeeld van. De Cool Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De half gepolijste vloertegel van 15x15 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  33.87 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)


Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076667

SKU nummer JWFRAKSURMG15

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²) is daar een goed voorbeeld van. De Mid Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De half gepolijste vloertegel van 15x15 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  33.87 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 15X15Cm (Doosinhoud 1,09M²)


Vloertegel Rak Surface Copper Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076933

SKU nummer JWFRAKSURCO75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Copper Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Copper Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,44M²) bijzonder warme bruine tegel. Door zijn natuurlijke uitstraling geeft hij een extra warm gevoel. Het speelse effect van kleuren heeft de Copper te danken aan de bruin en crème tinten. U kunt met de 75X75 cm tegel alle kanten op. Niet alleen te gebruiken in uw woonkamer, maar kan ook in uw badkamer, aan de wand of zelfs gebruikt worden in bedrijfsruimtes. Met de zuiver haakse hoeken en zijn maatvastheid zijn de tegels netjes naast elkaar te leggen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt en hebben de tegels allemaal dezelfde afmeting en dikte. Daarnaast is de tegel ook gerectificeerd. Dat kunt u zien aan de rand van de tegel. De rand is namelijk niet afgeronde met recht. Dat maakt het nog makkelijker om de tegel strak tegen elkaar aan te leggen. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Copper Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076827

SKU nummer JWFRAKSURCG75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) is daar een goed voorbeeld van. De Cool Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. De matte vloertegel van 75x75 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077008

SKU nummer JWFRAKSURMG75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) is daar een goed voorbeeld van. De Mid Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. De matte vloertegel van 75x75 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Night Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077046

SKU nummer JWFRAKSURNIRGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Night Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Night Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is een vrij donkere tegel. Niet iedereen weet daar raad mee. Een donkere tegel kan snel overheersen en dat schrikt men af, maar ook het tegendeel heeft zich bewezen. Gek genoeg kunt u de mooiste creaties maken met de Surface Night. De tegel van 60x60 cm is een half gepolijste tegel voorzien van een gerectificeerde rand. Dat betekent dat de tegel rechte zijkanten hebben die niet zijn afgerond. Hierdoor kunt u de tegels straks tegen elkaar aan leggen om een smalle voeg te kunnen aanbrengen. De Surface Night is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. Het voordeel van de tegel is dat hij gebruikt kan worden op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Night Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076902

SKU nummer JWFRAKSURCORGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) bijzonder warme bruine tegel. Door zijn natuurlijke uitstraling geeft hij een extra warm gevoel. Het speelse effect van kleuren heeft de Copper te danken aan de bruin en crème tinten. U kunt met de 60x60 cm tegel alle kanten. Niet alleen te gebruiken in uw woonkamer, maar kan ook in uw badkamer, aan de wand of zelfs gebruikt worden in bedrijfsruimtes. Met de zuiver haakse hoeken en zijn maatvastheid zijn de tegels netjes naast elkaar te leggen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt en hebben de tegels allemaal dezelfde afmeting en dikte. Daarnaast is de half gepolijste tegel ook gerectificeerd. Dat kunt u zien aan de rand van de tegel. De rand is namelijk niet afgeronde met recht. Dat maakt het nog makkelijker om de tegel strak tegen elkaar aan te leggen. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Copper Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Copper Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076926

SKU nummer JWFRAKSURCORR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Copper Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Copper Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) bijzonder warme bruine tegel. Door zijn natuurlijke uitstraling geeft hij een extra warm gevoel. Het speelse effect van kleuren heeft de Copper te danken aan de bruin en crème tinten. U kunt met de 60x60 cm tegel alle kanten op. Niet alleen te gebruiken in uw woonkamer, maar kan ook in uw badkamer, aan de wand of zelfs gebruikt worden in bedrijfsruimtes. Met de zuiver haakse hoeken en zijn maatvastheid zijn de tegels netjes naast elkaar te leggen. Bovendien wordt het oppervlak van de tegel afgevlakt en hebben de tegels allemaal dezelfde afmeting en dikte. Daarnaast is de tegel ook gerectificeerd. Dat kunt u zien aan de rand van de tegel. De rand is namelijk niet afgeronde met recht. Dat maakt het nog makkelijker om de tegel strak tegen elkaar aan te leggen. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Copper Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076810

SKU nummer JWFRAKSURCGRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is daar een goed voorbeeld van. De Cool Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De matte vloertegel van 60x60 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Cool Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076834

SKU nummer JWFRAKSURCGRGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is daar een goed voorbeeld van. De Cool Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De half gepolijste vloertegel van 60x60 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Cool Grey Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076995

SKU nummer JWFRAKSURMGRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is daar een goed voorbeeld van. De Mid Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De matte vloertegel van 60x60 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Mid Grey Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077022

SKU nummer JWFRAKSURMGRGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) Er zijn veel verschillende kleuren grijs. Dat maakt het maken van een keuze soms best lastig. De ene kleur grijs is namelijk niet de andere kleur grijs. Grijs is vaak kleurloos. Maar de sfeer dat een tegel uitstraalt is wel heel verschillend en bepalend voor de keuze die u maakt. De Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) is daar een goed voorbeeld van. De Mid Grey is grijs, maar toch straalt hij warmte uit. Daarnaast blijft een vloertegel die u perfect kunt combineren met verschillende stijlen van inrichting. Niet alleen dat. De tegel is gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig en te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. De half gepolijste vloertegel van 60x60 cm is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen. De tegel is strak gezaagd en kan daardoor recht tegen elkaar aangelegd worden. Het voordeel is dat er gekozen kan worden voor een smalle voeg omdat de tegels geen maatverschil hebben. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Mid Grey Half gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076841

SKU nummer JWFRAKSURCHBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Een bijzondere tegel is de Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) zeker. Geen antraciet, geen rood, maar meer een bruine tegel. Dat is volledig afhankelijk van waar u de vloertegel mee combineert. En dat maakt de tegel bijzonder. Omdat het lastig is om de tegel een kleur te geven, kleur hij mee met zijn omgeving. De van porcellanato gemaakte tegel van 30x60 cm is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. De half gepolijste vloertegel is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen van 10 mm hoog. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076865

SKU nummer JWFRAKSURCHBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Een bijzondere tegel is de Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) zeker. Geen antraciet, geen rood, maar meer een bruine tegel. Dat is volledig afhankelijk van waar u de vloertegel mee combineert. En dat maakt de tegel bijzonder. Omdat het lastig is om de tegel een kleur te geven, kleur hij mee met zijn omgeving. De van porcellanato gemaakte tegel van 30x60 cm is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. De matte vloertegel is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen van 10 mm hoog. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  34.83 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 30X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Charcoal Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073291

SKU nummer JWFRAKSURCH

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Charcoal Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) Een bijzondere tegel is de Stroken Rak Surface Charcoal Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) zeker. Geen antraciet, geen rood, maar meer een bruine tegel. Dat is volledig afhankelijk van waar u de vloertegel mee combineert. En dat maakt de tegel bijzonder. Omdat het lastig is om de tegel een kleur te geven, kleur hij mee met zijn omgeving. De van porcellanato gemaakte stroken zijn hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De stroken zijn gerectificeerd. Dat betekend dat de randen recht zijn afgewerkt. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  52.14 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Charcoal Mat 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076889

SKU nummer JWFRAKSURCH75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) Een bijzondere tegel is de Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²) zeker. Geen antraciet, geen rood, maar meer een bruine tegel. Dat is volledig afhankelijk van waar u de vloertegel mee combineert. En dat maakt de tegel bijzonder. Omdat het lastig is om de tegel een kleur te geven, kleur hij mee met zijn omgeving. De van porcellanato gemaakte tegel van 75x75 cm is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De matte vloertegel is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen van 12 mm hoog. Is geschikt voor de vloer maar ook voor de wand. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 75X75Cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076872

SKU nummer JWFRAKSURCHRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) Een bijzondere tegel is de Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) zeker. Geen antraciet, geen rood, maar meer een bruine tegel. Dat is volledig afhankelijk van waar u de vloertegel mee combineert. En dat maakt de tegel bijzonder. Omdat het lastig is om de tegel een kleur te geven, kleur hij mee met zijn omgeving. De van porcellanato gemaakte tegel van 60x60 cm is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De matte vloertegel is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen van 10 mm hoog. Is geschikt voor de vloer maar ook voor de wand. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Charcoal Mat 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076858

SKU nummer JWFRAKSURCHRGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) Een bijzondere tegel is de Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²) zeker. Geen antraciet, geen rood, maar meer een bruine tegel. Dat is volledig afhankelijk van waar u de vloertegel mee combineert. En dat maakt de tegel bijzonder. Omdat het lastig is om de tegel een kleur te geven, kleur hij mee met zijn omgeving. De van porcellanato gemaakte tegel van 60x60 cm is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De Half Gepolijste vloertegel is gekalibreerd en heeft gerectificeerde randen van 10 mm hoog. Te gebruiken voor op de vloer, maar ook voor op de wand. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Charcoal Half Gepolijst 60X60Cm (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304075691

SKU nummer JWFRAKARDLBLBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²) Zoekt u een tegel met een reliëf? Dan kunt kiezen voor de Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²). De tegel heeft een diep zwart, antraciete kleur maar door zijn reliëf een speels uiterlijk. U kunt de tegel met veel verschillende huis stijlen combineren en heeft bovendien veel voordelen. Een voordeel is dat de 30x60 cm tegel gemaakt is van porcellanato. Dit is een duurzame en gebruiksvriendelijke tegel. Dat komt omdat bij het proces van het bakken mineralen worden toegevoegd. Daarnaast wordt er een dunne glazuurlaag aangebracht in de juiste kleur waardoor de badkamertegel waterdicht is. maar ook kras, vlek en stoorbestendig bij normaal gebruik. Porcellanato is praktisch omdat de tegel ook vorstbestendig is. De rand van de half gepolijste Rak Ardesia is gerectificeerd. Dat betekend dat de randen recht zijn afgewerkt en niet rond. Door gerectificeerde randen kunt u de tegel nog dichter tegen elkaar aan leggen. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  41.74 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076698

SKU nummer JWFRAKSURASBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Mat is een vrij donkere tegel met een warme basis. Omdat de hoeken zijn gerectificeerd kunt u de tegels mooi strak tegen elkaar aan leggen. Daarmee creëert u een geheel op de vloer of wand. De van porcellanato gemaakte tegel van 9.5 cm dik is hard en vrijwel altijd vorstbestendig en geschikt voor vloerverwarming. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. Het voordeel van de tegel is dat hij ook gebruikt kan worden als wandtegel. Ideaal voor als u de tegel door wilt laten lopen aan de muur. Dit geeft een extra ruimtelijk effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  34.83 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076728

SKU nummer JWFRAKSURASBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Half gepolijst is een vrij donkere tegel met een warme basis. Omdat de hoeken zijn gerectificeerd kunt u de tegels mooi strak tegen elkaar aan leggen. Daarmee creëert u een geheel op de vloer of wand. De half gepolijste tegel van 9.5 cm dik is gemaakt van porcellanato. Een harde tegel en vrijwel altijd vorstbestendig en geschikt voor vloerverwarming. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. De 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Het voordeel van de tegel is dat hij ook gebruikt kan worden als wandtegel. Ideaal voor als u de tegel door wilt laten lopen aan de muur. Dit geeft een extra ruimtelijk effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Ash 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077084

SKU nummer JWFRAKSUROWBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²) heeft een lichte warme tint waar u alle kanten mee op kunt. Naast dat u de vloer een donkere tint geeft en de wand licht, kunt u dat nu ook omdraaien. Kies voor een lichte vloer met bijvoorbeeld de Rak Surface Off White en creëer een donkere muur voor een nieuwe look en sfeer in uw huis. De badkamertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrije nieuwe technologie in de tegelbranche. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Door de samenstelling van de tegel is hij ook vorstbestendig. De 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  34.17 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077114

SKU nummer JWFRAKSUROWBGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²) De Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²) heeft een lichte warme tint waar u alle kanten mee op kunt. Naast dat u de vloer een donkere tint geeft en de wand licht, kunt u dat nu ook omdraaien. Kies voor een lichte vloer met bijvoorbeeld de Rak Surface Off White en creëer een donkere muur voor een nieuwe look en sfeer in uw huis. De half gepolijste badkamertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrije nieuwe technologie in de tegelbranche. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Door de samenstelling van de tegel is hij ook vorstbestendig. De 30x60 cm tegel ziet u steeds vaker. Dat komt omdat u de tegel op verschillende manier kan leggen. Verspringen, verticaal, horizontaal en schuin in uw woonkamer. Wat u met de 30x60 cm vloer tegel nog meer kan doen is hem gebruiken als wandtegel. Uw vloertegel door laten trekken op de muur voor een speel effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  41.49 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Off White 30X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304075721

SKU nummer JWFRAKARDBLBR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²) Zoekt u een tegel met een reliëf? Dan kunt kiezen voor de Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²). De tegel heeft een diep zwart, antraciete kleur maar door zijn reliëf een speels uiterlijk. U kunt de tegel met veel verschillende huis stijlen combineren en heeft bovendien veel voordelen. Een voordeel is dat de 30x60 cm tegel gemaakt is van porcellanato. Dit is een duurzame en gebruiksvriendelijke tegel. Dat komt omdat bij het proces van het bakken mineralen worden toegevoegd. Daarnaast wordt er een dunne glazuurlaag aangebracht in de juiste kleur waardoor de badkamertegel waterdicht is. maar ook kras, vlek en stoorbestendig bij normaal gebruik. Porcellanato is praktisch omdat de tegel ook vorstbestendig is. De rand van de Rak Ardesia is gerectificeerd. Dat betekend dat de randen recht zijn afgewerkt en niet rond. Door gerectificeerde randen kunt u de tegel nog dichter tegen elkaar aan leggen. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  41.74 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Ardesia Zwart 30X60cm Mat (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Ash 5/10/15X60cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073260

SKU nummer JWFRAKSURAS

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Ash 5/10/15X60cm (Doosinhoud 1,08M²) Als u kiest voor stroken op de vloer of voor op de wand maakt u de ruimte heel speels. Afhankelijk van de kleur voeg kunt u er een geheel eigen draai aan geven. De Stroken Rak Surface Ash 5/10/15X60cm (Doosinhoud 1,08M²) is daar een mooi voorbeeld van. De tegel is antraciet van kleur. Een vrij neutrale kleur waar u alle kanten mee op kan. De stroken zijn gemaakt van porcellanato. Porcellanato is een stevig materiaal gemaakt van de juiste substanties voor een nieuwe soort tegel. Porcellanato is vrijwel altijd vorstbestendig, laat geen vuil door en brengt uw ruimte sfeer. De porcellanato is de tegel ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daarom ook uitermate geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten als restaurants. De tegels kunnen ook prima aan de muur. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  45.48 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Ash 5/10/15X60cm (Doosinhoud 1,08M²)


Stroken Rak Surface Off White 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)

Sanitair-producten > Tegels > Stroken

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304073338

SKU nummer JWFRAKSUROW

Sanitair-producten > Tegels > Stroken
  Aanbiedingsprijs: Stroken Rak Surface Off White 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²) De Rak Surface Off White heeft een lichte warme tint waar u alle kanten mee op kunt. Naast dat u de vloer een donkere tint geeft en de wand licht, kunt u dat nu ook omdraaien. Kies voor een lichte vloer met bijvoorbeeld de Rak Surface Off White en creëer een donkere muur voor een nieuwe look en sfeer in uw huis. Met de stroken kunt u een heel speels effect maken en in combinatie met een bepaalde kleur voeg helemaal. De gerectificeerde stroken zijn gemaakt van porcellanato. Een vrij nieuwe technologie op de markt. Porcellanato is een stevig materiaal gemaakt van de juiste substanties voor een nieuwe soort tegel. Porcellanato is vrijwel altijd vorstbestendig, laat geen vuil door en brengt uw ruimte sfeer. Uitermate geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten als restaurants. De stroken hebben allemaal een lengte van 60 cm. De breedtes verschillen van 5 cm, 10 en 15 cm. De tegel is te combineren met vloerverwarming. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  45.48 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Stroken Rak Surface Off White 5/10/15X60Cm (Doosinhoud 1,08M²)


Vloertegel Rak Surface Ash Mat 75X75cm (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076711

SKU nummer JWFRAKSURAS75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Ash Mat 75X75cm (Doosinhoud 1,12M²) De Rak Tegel van 75x75 cm is een vrij donkere tegel met een warme basis. Omdat de hoeken zijn gerectificeerd kunt u de tegels mooi strak tegen elkaar aan leggen. Daarmee creëert u een geheel op de vloer of wand. Naast dat de tegels gerectificeerd is (de randen strak gezaagd) is de tegel ook zuiver haaks en maatvast. U koopt daarmee en perfecte tegel die voor alle ruimtes geschikt is. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. De van porcellanato gemaakte tegel van 9.5 cm dik is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. Te gebruiken voor op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Ash Mat 75X75cm (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Surface Off White 75X75cm Mat (Doosinhoud 1,12M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077107

SKU nummer JWFRAKSUROW75R

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Off White 75X75cm Mat (Doosinhoud 1,12M²) De Vloertegel Rak Surface Off White 75X75cm Mat (Doosinhoud 1,12M²) heeft een lichte warme tint waar u alle kanten mee op kunt. Naast dat u de vloer een donkere tint geeft en de wand licht, kunt u dat nu ook omdraaien. Kies voor een lichte vloer met bijvoorbeeld de Rak Surface Off White en creëer een donkere muur voor een nieuwe look en sfeer in uw huis. De badkamertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrije nieuwe technologie in de tegelbranche. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Door de samenstelling van de tegel is hij ook vorstbestendig. Houd er rekening mee dat u bij het leggen van de 75x75 cm tegel dat u de juiste tegellijm gebruikt. De tegel is zwaar en om de tegel goed te kunnen verwerken is het daarbij belangrijk de juiste producten te gebruiken. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  46.98 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Off White 75X75cm Mat (Doosinhoud 1,12M²)


Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304075677

SKU nummer JWFRAKARDBLRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²) Zoekt u een tegel met een reliëf? Dan kunt kiezen voor de Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²). De tegel heeft een diep zwart, antraciete kleur maar door zijn reliëf een speels uiterlijk. U kunt de tegel met veel verschillende huis stijlen combineren en heeft bovendien veel voordelen. Een voordeel is dat de 60x60 cm tegel gemaakt is van porcellanato. Dit is een duurzame en gebruiksvriendelijke tegel. Dat komt omdat bij het proces van het bakken mineralen worden toegevoegd. Daarnaast wordt er een dunne glazuurlaag aangebracht in de juiste kleur waardoor de badkamertegel waterdicht is. maar ook kras, vlek en stoorbestendig bij normaal gebruik. Porcellanato is praktisch omdat de tegel ook vorstbestendig is. De rand van de Rak Ardesia is gerectificeerd. Dat betekend dat de randen recht zijn afgewerkt en niet rond. Door gerectificeerde randen kunt u de tegel nog dichter tegen elkaar aan leggen. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  55.66 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304075684

SKU nummer JWFRAKARDLBLRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²) Zoekt u een tegel met een reliëf? Dan kunt kiezen voor de Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²). De tegel heeft een diep zwart, antraciete kleur maar door zijn reliëf een speels uiterlijk. U kunt de tegel met veel verschillende huis stijlen combineren en heeft bovendien veel voordelen. Een voordeel is dat de 60x60 cm tegel gemaakt is van porcellanato. Dit is een duurzame en gebruiksvriendelijke tegel. Dat komt omdat bij het proces van het bakken mineralen worden toegevoegd. Daarnaast wordt er een dunne glazuurlaag aangebracht in de juiste kleur waardoor de badkamertegel waterdicht is. maar ook kras, vlek en stoorbestendig bij normaal gebruik. Porcellanato is praktisch omdat de tegel ook vorstbestendig is. De rand van de Rak Ardesia is gerectificeerd. Dat betekend dat de randen recht zijn afgewerkt en niet rond. Door gerectificeerde randen kunt u de tegel nog dichter tegen elkaar aan leggen. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  58.37 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Ardesia Zwart 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Ash 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076704

SKU nummer JWFRAKSURASRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Ash 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²) De Rak Tegel van 60x60 cm is een vrij donkere tegel met een warme basis. Omdat de hoeken zijn gerectificeerd kunt u de tegels mooi strak tegen elkaar aan leggen. Daarmee creëert u een geheel op de vloer of wand. Naast dat de tegels gerectificeerd is (de randen strak gezaagd) is de tegel ook zuiver haaks en maatvast. U koopt daarmee en perfecte tegel die voor alle ruimtes geschikt is. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. De van porcellanato gemaakte tegel van 9.5 cm dik is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. Te gebruiken voor op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Ash 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Ash 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304076735

SKU nummer JWFRAKSURASRGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Ash 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²) De Rak Tegel van 60x60 cm is een vrij donkere tegel met een warme basis met een half gepolijste toplaag. Omdat de hoeken zijn gerectificeerd kunt u de tegels mooi strak tegen elkaar aan leggen. Daarmee creëert u een geheel op de vloer of wand. Naast dat de tegels gerectificeerd is (de randen strak gezaagd) is de tegel ook zuiver haaks en maatvast. U koopt daarmee en perfecte tegel die voor alle ruimtes geschikt is. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. De van porcellanato gemaakte tegel van 9.5 cm dik is hard en vrijwel altijd vorstbestendig. U kunt de tegel daarom ook gemakkelijk buiten leggen met de juiste producten en een dichte voeg. Porcellanato heeft dichte poriën voor een perfecte hygiëne en zal daardoor altijd een mooi eindresultaat geven. Ook geschikt voor de vloer met vloerverwarming en voor bedrijfsprojecten zoals restaurants en andere openbare ruimtes. Te gebruiken voor op de wand en op de vloer. Geschikt voor vloerverwarming en is bestendig tegen vorst. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Ash 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077091

SKU nummer JWFRAKSUROWRR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²) heeft een lichte warme tint waar u alle kanten mee op kunt. Naast dat u de vloer een donkere tint geeft en de wand licht, kunt u dat nu ook omdraaien. Kies voor een lichte vloer met bijvoorbeeld de Rak Surface Off White en creëer een donkere muur voor een nieuwe look en sfeer in uw huis. De badkamertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrije nieuwe technologie in de tegelbranche. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Door de samenstelling van de tegel is hij ook vorstbestendig. Stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  52.45 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Mat (Doosinhoud 1,44M²)


Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²)

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels

Tegels

Rak

Sanitair-producten

EAN nummer 8719304077121

SKU nummer JWFRAKSUROWRGR

Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
  Aanbiedingsprijs: Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²) De Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²) heeft een lichte warme tint waar u alle kanten mee op kunt. Naast dat u de vloer een donkere tint geeft en de wand licht, kunt u dat nu ook omdraaien. Kies voor een lichte vloer met bijvoorbeeld de Rak Surface Off White en creëer een donkere muur voor een nieuwe look en sfeer in uw huis. De half gepolijste badkamertegel is gemaakt van porcellanato. Een vrije nieuwe technologie in de tegelbranche. De samenstelling van porcellanato is hard en daarom vrijwel altijd vorstbestendig. Daarnaast is porcellanato ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Dat wil zeggen dat de tegel ook te gebruiken is voor projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Door de samenstelling van de tegel is hij ook vorstbestendig. Stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger, heeft u nog langer plezier van uw tegels. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelplinten.

  60.55 Euro
  Gegarandeerd goedkoper dan de rest!

  Ga naar Vloertegel Rak Surface Off White 60X60cm Half gepolijst (Doosinhoud 1,44M²)